” Kecik-kecik dah 100k followers, comel lesung pipit tu.. ” – Netizen

Zahirah Macwilson Kongsi Video Terbaru Anaknya, Isaac Raees Sempena Capai 100 Ribu Pengikut Di Instagram. Alololo Comel Sungguh, Dalamnya Nampak Lesung Pipit Masa Isaac Gelak. Kecik-Kecik Dah Handsome !!

Umum mengetahui pasangan selebriti popular, Zahirah Macwilson dan suaminya, Aiman Hakim Ridza telah dikurniakan seorang cahayamata lelaki yang diberi nama Isaac Raees. Kini usia Isaac sudah memasuki 2 bulan lebih.

Hasil tinjauan terbaru kami, Zahirah telah berkongsi video terbaru Isaac sempena akaun Instagram yang diwujudkan atas nama anaknya itu telah memperolehi 100 ribu pengikut. Zahirah turut mengucapkan terima kasih kepada semua peminat Isaac.

Dalam video yang dikongsikan, Isaac tersenyum sambil ketawa kecil apabila mendengar ibunya berkata ‘so happy yer.. ‘. Jelas kelihatan lesung pipit di pipinya ketika Isaac tersenyum dan menampakkan lagi kecomelan wajah si cilik ini.

Umum mengetahui, Isaac dilahirkan di Australia dan dibesarkan di sana sehingga kini. Yang terbaru, menurut laporan portal Gempak, Zahirah mengesahkan akan pulang ke Malaysia bersama suami dan anaknya pada bulan hadapan.

Jom tonton video Isaac di bawah :

Sehingga kini, posting video ini telah mendapat hampir 50 ribu tanda suka sejak dua jam ia dimuatnaik. Rata-rata memuji kecomelan pemilik lesung pipit yang comel ini. Antara komen-komen peminat :

” Why isaac so cute.. Suka ahh tgk isaac gelak.. Happy baby.. cant wait to welcome u.. handsome boy lahh.. Aku plak yg senyum.. “

” Isaac why so cute.. Aloooo comeinya.. those dimple.. Happy face.. Eeeee comeyyyyyyy.. Lesung pipit yg dalam.. comelll sangat Isaac.. “

” Isaac tooooo Cuteee laaa.. kecik-kecik dh 100k followers, blom tunggu besar lgi kalah followers mommy and daddy.. “

” Cutie pie.. Muka nenek sebijik ni.. Handsome boy.. Comel lesung pipit tu.. Kecik2 dah hensem.. Ger4m la tengok isaac.. dimple boy.. “

” Happy 100k sayang.. Ya Allah cutenye.. Sukenye dia dpt keluar jalan2 dgn mommy.. Alololo comeynya dia.. si lesung pipit ni.. “

” MasyaAllah Ta barakallah handsome boy nih to Cute.. Comelnya awak sayangggg.. Happynye dia boleh gi Jalan-jalan.. “

” MashaAllah.. adorably charming.. Dimple diaaaaaa, so cutee lah awokkk.. Alahai. Comelnya anak mummy. Suka tengok baby Issac.. “

Tahniah buat Isaac kerana sudah mempunyai 100 ribu pengikut di Instagram. Satu jumlah yang banyak buat si kecil sepertinya. Seperti anak selebriti yang lain, Isaac juga turut terkena temp1as populariti kedua ibu bapanya. Mesti ramai yang tak sabar nak tunggu Isaac balik Malaysia.

Silakan SHARE..

Sumber : IG isaacraees, zahirahmacwilson, Portal Gempak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..