” Handsome boy Fahri, cute level 1000.. ”  – Netizen

Dayah Bakar Kongsi Gambar Dan Video Bersama Dengan Anaknya, Achbar Muhammad Fahri Raih Perhatian Peminat. Amboi Bukan Main Seronok Lagi Fahri Ikut Aktiviti Colour Frenzy. Comel Jer Tengok !!

Sebelum ini dek kerana komitmen kerja, Dayah Bakar terp4ksa berjauhan seketika bersama suami tercinta. Sejak lahir sehingga Fahri berusia 5 bulan, Achbar Muhammad Fahri tidak dapat berjumpa dengan babanya kerana itulah Dayah mengambil keputusan untuk mengikut suaminya di Australia.

Meninjau ke ruangan Instagram Dayah, beberapa perkongsian gambar dan video yang memaparkan dirinya bersama Fahri di sebuah kawasan lapang Weston Park, Australia. Dalam gambar itu, bukan sahaja Fahri yang gembira tetapi Dayah juga kelihatan enjoy ketika meluangkan bersama anaknya dan komuniti di situ.

Dalam gambar dan video itu juga, Dayah dan Fahri juga bersama teman-teman di Ausie menjayakan event mereka sempena “supporting animal rescve”. Mereka bersama-sama memakai pakaian bewarna putih dengan catitan tulisan colour frenzy di hadapan baju.

Bukan main gembira lagi Dayah bersama dengan anaknya. Jelas kelihatan suaranya yang kegirangan sambil mendukung Fahri ketika curahan colour di lemp4rkan kepada mereka. Fahri juga menunjukkan r1ak wajahnya yang comel dan senyuman manisnya.

Jom ikuti perkongsian gambar dan video di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar dan menonton video seterusnya.. )

View this post on Instagram

A post shared by DAYAH BAKAR (@dayahbakar)

Lagi, perkongsian gambar sekitar aktiviti :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian Dayah ini telah mendapat banyak tanda suka dan tontonan peminat. Ramai yang ger4m dengan reaksi dan kecomelan aksi Fahri. Antara komen-komen yang diberikan peminat :

” Kalau gig1t bunny ni baru dia tahu nasib dia tau.. Bila my nk mcm ni no mask anymore.. Ger4mm tgkk fahri.. gambar last tu dia senyum dekat kakak cantik kee.. “

” Shoo cute.. fahri tu nak kene gig1t kee.. nyomell eee nak cub1t.. Aaaa comelnya fahri.. Eeee ger4mnya kitaaa.. “

” Why so cute ni fahri.. weh cuba share dkt aku muka time kau kecik.. Cmni keee hahaa.. aha muka gemb0l.. cute sgt.. “

” Cutie cutie pie hahahah.. Shoo cute fahri.. Kaki fahri comel.. GER4M TGOK.. cuteeee levell 1000.. Handsome boy Fahri.. “

” Happy yer tk pernah tngok dia nang1s lah kak dayah.. Best baby cmnii.. eiii comelnya awak fahri ger4m titew tau hehehe.. “

” Cute nya bby.. nak baby macam nie baby.. Subahanallah fahri tu roti keee peha.. eyy nak g0mol jee.. Halah halahh omey emmm diaa.. “

” Achbar happy baby laaa gambar semua senyum2 je.. kioott.. Cutenya laa bunny ni.. melting onty.. comel sngt laa Fahri tuu.. “

Pejam celik Fahri kini sudah berusia tujuh bulan. Perkongsian Fahri dan Dayah bersama suami pastinya sering dinantikan oleh pengikutnya terutama wajah dan keletah comel Fahri. Apa-apa pun, kami di Berita Kopak mengharapkan semoga Dayah sekeluarga sentiasa bahagia selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG dayahbakar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..