Connect with us

Artis / Selebriti

” Musa comel dan handsome lah, iras muka bapak.. ” – Netizen

Gambar Noh Salleh Bersama Anaknya, Musa Serta Ucapan Selamat Hari Lahir Cur1 Perhatian Warganet. Wah Akhirnya Dapat Tengok Muka Musa. Comel Kesayangan Bapak Ni. Selamat Hari Lahir Musa !!

Noh Salleh diketahui umum mempunyai seorang anak angkat yang diberi nama Musa. Sejak Musa diambil, semua gambar Musa tidak ditunjukkan wajahnya demi menjaga privasi. Setiap kali berkongsikan gambar bersama Musa, Noh akan memuatnaik gambar yang terlindung wajah hero kesayangannya ini.

Meninjau entry terbaru Noh Salleh di akaun Instagramnya, telah dikongsikan sekeping gambar yang memaparkan Noh bersama Musa. Kali ini berbeza kerana Noh tidak lagi berselindung dan menutup wajah Musa. Wajah Musa dipaparkan secara penuh dan Musa sememangnya sangat comel.

Klik gambar untuk info..

Semalam merupakan hari ulangtahun kelahiran Musa yang ke 2 tahun. Sekejap sahaja rasanya masa berlalu, sudah besar Musa. Noh turut mencoretkan ucapannya untuk Musa di ruangan kapsyen yang menarik perhatian warganet. Kata Noh, dia teramat merindukan Musa dan berharap mereka akan berjumpa nanti.

Melihat wajah Musa, ramai yang memuji kecomelan wajah Musa ini. Warganet juga tidak melepaskan peluang dan sama-sama memberi ucapan selamat hari lahir untuk Musa. Alahai hero bapak dah besar, muka pun iras-iras dengan bapak ni.

Jom baca perkongsian di bawah :

Perkongsian oleh Noh ini telah pun mencatatkan lebih 41 ribu tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Selamat membesar Musa. Selamat tambah umurnya dan membesar dengan handsome Musa sayang.. ”

” Happy birthday , darling Musa. We hope you’ll be reunited with your daddy who loves you so much.. ”

” Happy birthday Musa. Moga dilindungi Allah selalu.. cemerlang dunia dan akhirat.. stunning my bro, sending love to my nephew.. ”

” Happy birthday abang Musa.. nanti jom la main dengan Emir.. moga menjadi anak yg berjaya di dunia dan akhirat.. ”

” Happy birthday anak… Moga membesar dengan sehat.. jangan lupe kan bapak.. da besar nanti cari bapak yee musa.. ”

” Happy birthday musa.. Membesar dengan sihat selalu Musa.. Sama muka nya dengan kitak bang.. ”

” Selamat membesar Musa. . Musa comel dan handsome lah.. Moga terus sehat dan sentiasa dilindungi.. jadi anak yang soleh terhadap kedua ibubapa.. ”

Klik gambar untuk info..

Pada usia Musa 2 tahun baru wajah Musa didedahkan kepada peminat. Comel Musa, tentu manja sangat dengan bapak ni sampai bapak pun rindu bila berjauhan. Apa-apa pun, semoga Noh akan bertemu dengan Musa dalam masa terdekat. Untuk Musa, membesar dengan sihat selalu dan jadi anak yang soleh okey.

Silakan SHARE..

Sumber : Noh Salleh

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT