Connect with us

Artis / Selebriti

” Cantik ter0k, macam muka Izara Aishah.. ” – Netizen

Video Laila Nasir Selepas Disolek Oleh Seorang Makeup Artist Raih Perhatian Ramai. Wah, Nampak Muda 20 Tahun Lah. Sekali Pandang Macam Izara Aishah !!

Pastinya ramai mengenali pelakon Laila Nasir yang banyak membintangi drama-drama di kaca televisyen. Terbaru di satu akaun Instagram bernama Qaseh_MUA, perkongsian video Laila disolek oleh MUA tersbut telah meraih perhatian ramai.

Laila disolek dan dirias cantik untuk sebuah majlis iaitu Awards Gala 2023 Bumiputera Business Excellence Awards yang mana Laila turut menerima anugerah pada majlis tersebut. Pastinya penampilan Laila perlu sangat cantik daripada selalu.

Klik gambar untuk info..

Apabila dikongsikan wajah Laila selepas disolek, sememangnya sangat cantik dan nampak lebih muda. Ada netizen menyatakan wajah Laila seiras Izara Aishah apabila disolek sebegini. Sehinggakan ada yang mencadangkan agar mereka digandingkan bersama dalam sebuah drama.

Walaupun Laila sudah berusia lebih 50 tahun, Laila tetap maintain cantik seperti dahulu. Pada majlis itu, Laila menerima anugerah untuk produk keluarannya sendiri dan ia menjadi inspirasi buat Laila untuk lebih berjaya dalam perniagaan.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang memuji penampilan Laila yang nampak sangat cantik. Antara komen -komen yang diberikan oleh netizen :

” OMG.. love g2ller makeup nie.. sayang nak cuci makeup. tdo ber makeup lah mlm ni terima kasih qaseh_mua buat akak rasa penuh berkeyakinan.. ” – Laila Nasir

” Cantik ter0ks.. Mcm muke izara aisya.. kalau berlakon jadi mak dgn ank mmg sesuai sgt 2 ni.. Woah. The make up Took 20 years off her age.. “

” Supo izzara aishah.. Congrats… fly and fly yer kak.. Wowww Muda 10 tahun sis lailanasirofficial .. Beautiful Elegant Sweet.. “

” Beautiful with or without make up lailanasirofficial . But yes, the make up job is fantasticΒ  qaseh_mua.. “

” Comelnya akak..semoga sihat selalu ye… sentiasa nampak awet muda kak.. cantik selalu dan ceria selalu. fabolous… eww.. “

” Cantiknya akk.. nampak muda 20 tahun camni.. sekali imbas macam pelakon izara aisyah.. boleh berlakon sama cmni.. “

” My favourite pelakon .. cantik dan nampak muda lah look kali ni. nampak muda 20 tahun.. wow sangat.. cantik sangat.. “

” Wah, cantiknya kak laila. boleh berlakon jadi kakak izara aisyah… pandai mua make up muda sangat nampak.. wow sangat.. “

Klik gambar untuk info..

Laila mula menceburi bidang seni sejak tahun 1991 lagi dan masih aktif berlakon sehingga sekarang. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Laila Nasir berjaya terus dalam apa jua bidang yang diceburinya dan juga perniagaan. Aminn..

Silakan SHARE..

Sumber :Β  IG Qaseh Mua

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT