” Muka jeal0us, nak c1um pun tak rela.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Fasha Sandha, Aisha Amaira Yang Jeal0us Apabila Bapanya Memegang Seorang Bayi Buat Ramai Terhibur. Amboi, Pandai Dia Buat Muka Tapi Comel Sangat !!

Aisha Amaira merupakan cahaya mata ketiga buat Fasha Sandha bersama suaminya, Aidil Aziz. Aisha dilahirkan pada 7 Ogos tahun lalu dan wajah comel Aisha sering menjadi perhatian di media sosial.

Menjenguk ke akaun Instagram Fasha, dia ada memuatnaik satu video yang berdurasi 1 minit. Video tersebut memaparkan gelagat Aisha apabila melihat bapanya memegang seorang bayi kecil di pangkuannya.

Aisha dilihat jeal0us dengan m1mik mukanya seolah-olah tidak suka. Apabila Fasha meminta Aisha menc1um bayi tersebut, Aisha seperti tidak mahu menc1umnya namun dia tetap melakukannya. Alahai, kecil-kecil dah pandai jeal0us ni.

Di ruangan kapsyen video tersebut juga, Fasha menyatakan bahawa Aisha nampaknya masih belum bersedia untuk mempunyai adik. Fasha juga turut mengucapkan tahniah kepada sahabat mereka yang telah dikurniakan cahaya mata comel itu.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Aisha membuatkan ramai netizen terhibur dan memuji kecomelan Aisha dan baby Aaira. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” MasyaAllah.. Comel nya ank fasha ni.. iras mak dia lah. nampk muke jeal0us tu. ad0ii, comelnya. Ingat adik Baru Aisha tdi.. “

” Comeinye baby. Rambut diaa lebat. amboi perang4i ikut siapa tu suka jeal0us,,, comel la aunty ger4m.. Kecik2 dah wt muka jeles .. “

” Ya Allah.. comel sgtlah Aisha ni… bijak ni.. muka dah tnjuk tanda tanda dah.. k1ss kan pipi p4u baby Aisha, ger4m tengok pipi p4u dia… “

” Comelnya.. semoga anak sy comel cam anak kak fasha.. kempunan sangat.. dia rasa dia paling kecik.. rupanye ade yg lagi kecik.. muka c0nfius sekejap tapi comel sgt2.. “

” Comel betul lah anak fasha yg aisha ni, comel semacam jew.. ger4m.. muka jeles.. nk c1um pun tak rela.. hahhaha.. “

” Amboi! kecik kecik dah kuat jeal0us… bagus- bagus awasi ayah untuk ibu ya haahhaahah comel perang4i ikut siapa la tu.. “

” Comelnye dua dua baby. Mata bulat comey aishah.. kalau pregy kena tgk aishah hari2 la.. Ya Allah copy mama dia… Comel sgt2 ni.. “

Semestinya Aisha begitu manja dengan bapanya kerana itu dia dilihat jeal0us apabila Aidil memegang bayi lain. Semoga Aisha Amaira membesar dengan sihat dan menjadi anak yang baik serta berjaya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG  Fasha Sandha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan