“ Merdunya suara, santai je chatnya sepatah-patah.. “ – Netizen

Wawa Zainal Kongsi Video Kucing Mereka Seperti Yang Diminta Oleh Aeril Zafrel. Kes1an Aeril, Rindu Kucing. Namun Perbualan Whatsapp Mereka Raih Perhatian. Sempoi Habis Text, Tapi Tetap Sweet. Merdu Suara Wawa Menyanyi Lagu Hindustan !!

Pelakon wanita Wawa Zainal nama yang tidak asing lagi dalam industri tanah air. Isteri kepada Aeril Zafrel ini sememangnya tergolong dalam salah seorang artis wanita yang cantik di Malaysia. Keluarga mereka juga selalu mendapat perhatian daripada para peminat.

Hasil tinjauan di akaun Instagram Wawa Zainal, satu post video dan gambar telah di kongsikan. Video tersebut memaparkan Wawa yang ke bilik kucing-kucing. Sambil menyanyikan lagu hindustan Wawa merekodkan video kucing-kucing di rumah mereka seperti yang diminta oleh Aeril. Banyak betul kucing-kucing family Aeril dan Wawa.

Baru beberapa hari menjalani proses kuarant1n di rumah, Aeril sudah mulai rindu akan kucing-kucing kesayangannya. Bukan itu sahaja, kucing-kucing Aeril juga kelihatan cantik. Bulu-bulunya sangat gebu. Peminat kucing pastinya jat0h cinta akan kecomelan kucing-kucing mereka.

Selain itu, turut dikongsikan perbualan Aeril dan Wawa di ruangan Whatsapp yang menjadi perhatian. Perbualan mereka dikatakan begitu santai. Berbalas chat pun sepatah-sepatah sahaja. Memang sempoi habis pasangan dua sejoli ini. Sweet je permintaan Aeril.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Bukan itu sahaja, suara wawa yang menyanyikan lagu Hindustan ketika merekodkan video kucing mendapat pujian ramai. Ramai yang memberikan komen suaranya sedap. Malah ada juga yang bertanya judul lagu yang dinyanyikan oleh Wawa. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Santaii je chatnya sepatah2.. Apa tajuk lagu wawa nyanyi eh.. Sedapnyaa suuaraa.. Comel nye kucing tu.. Eh shomel.. aww banyaknyaaa cats.. “

” Saya dh 20thn khawin.. tp klu shuben wsp mcm karangan pjgnya.. Comel plus sed1h.. Comelnye ragdoll tuuu.. “

” Yg kelabu tu buat ndak tau ja.. terkangk4ng ja dia sana smbil tiarap.. Sedapnyaa suaraaa.. Comel comel laa kucing tu.. “

” Bnyk nyer kucinggg.. Gebu gebasss.. Merdunya suara.. weii tgk kucing2 diaaaa masyaAllah.. gebuuuu.. “

” Ala kes1an rindu kucingg.. Fuhh meriahhh.. MasyaAllah sedapnya suaramu kak kak wa.. Ayah wey dia save nama.. “

” Kucing dgn tuan sama segak.. Masha Allah so kiut semua kucing tu.. Dgn ku skali trut nyanyi.. nanti buat satu bilik macam ni ye tenkiyu.. “

” Alaa dindu betul ehh kt cat dye.. cepat sembuh salam dari Indonesia.. lahai meow nya pun dah rindu tuan dia.. comel comel wehh meow.. “

Aeril sememangnya sayang dan merupakan seorang pencinta kucing. Tidak dinafikan anak-anak bulusnya yang banyak itu sangat comel. Caranya meminta Wawa merokodkan video kucingnya juga sangat semp0i. Apa-apa pun kami doakan semoga Aeril cepat sembuh dan cepat-cepat dapat menamatkan sesi kuarant1n.

Silakan SHARE..

Sumber : IG w4w4_zainal

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan.