” Menyir4p eh kamu orang.. Semua tak nak kal4h ni.. Hahahahaha.. “

Afdlin Shauki Membahan Johan Dan Zizan Razak G4ra-G4ra Petik Namanya Ketika Live. Part Berbal4s K0men Tu Sump4h Kelakar. Dasar Pelawak !!

Afdlin Shauki antara artis pelawak yang terkenal di Malaysia. Sudah lama berkecimpung dalam dunia hiburan,  Afdlin juga terkenal sebagai pelakon, pengarah dan pengacara. Dilahirkan di Johor pada 19 Mei 1971, Afdlin sudah mula aktif sejak tahun 1990 lagi.

Mempunyai sifat melawak semulajadi, Afdlin pernah menyertai Maharaja Lawak Mega 2011 bersama sahabat baiknya Harun Salim Bachik dengan nama Boboi. Terkenal dengan sifat baik hati dan tidak pernah menyomb0ng diri sekalipun beliau bergelar artis senior, Afdlin mudah didekati.

Antara rakan artis yang sering bergurau senda dengan Afdlin adalah Johan dan Zizan. Dua sekawan ini yang juga pernah menyertai Maharaja Lawak Mega cukup terkenal dengan perang4i gil4-gil4 mereka. Apa lagi perangai suka membahan kawan-kawan, memang cukup membuat ramai orang tergelak.

Menerusi akaun Instagram, Afdlin Shauki telah berkongsikan satu video yang kelihatan seakan-akan berada di tepi pantai. Afdlin yang menyak4t kembali pelawak Johan dan Zizan kerana memetik namanya dalam live Instagram mereka buat netizen ketawa. Lucu sungguh Afdlin siap ada pulau sendiri lagi. Hebat bukan.

J0m tont0n vide0 di bawah :

Nyata Zizan dan Johan dengan pantas meningg4lkan komen di Instagram Afdlin. Lagi tambah gam4t bila Afdlin turut sama membal4s kembali k0men tersebut. Ad0i betul-betul lawak la mereka ini. Menghiburkan sungguh !

Rata-rata netizen terhibur dengan gelag4t Afdlin berbal4s komen dengan Zizan dan Johan ini. Antara komen-komen netizen :

” Beli pulau terus.. Hihihi.. “

” Pul seb maldives.. “

” Dia pun tak nak kal4h… Mantap.. “

” Memang padu lah bang.. Menus0k kalbu.. “

” Hahahahhahaa abang afdlin pon terjeb4k juga.. “

” Fuuhhhhh terusssss hapdetttt afdlin shauki, pantasssss…. Pulsebmal gitewwwww.. “

” HAHAHAHAHAHA!! Fuhh everything sangat ni.. “

” Menyir4p eh kamu orang.. Semua tak nak kal4h ni.. Hahahahaha.. “

Amb0i dia bergilir membahan nampaknya. Bila 0tai lawak menyak4t, memang padu terus dibaginya. Berdek4h tengok laut belakang Afdlin. Baca komen Zizan lagi let1h gelak dibuatnya. Macam-macam sungguh. Apa pun, kami di Berita Kopak mengharapkan semoga Afdlin, Zizan dan Johan sentiasa menceriakan hari semua orang dan stay save, stay at home. Jangan meray4u pergi Pulsebmal !

Silakan SHARE..

Sumber : IG Afdlin shauki, IG Jozlynnhanania, IG Zizan Razak by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..