” Menyes4l pula doa, rasa macam nak angkat jari jer.. ” – Issey Fazlisham

Issey Kongsi Mesej Netizen Luah Perasaan, Namun Di Akhir Mesej Tersebut Lain Pula Jadinya. Sabar Yer Issey, Jangan Mar4h..

Penyampai radio Suria FM Issey Fazlisham sering menjadi perhatian lebih-lebih lagi setelah mendirikan rumah tangga kali kedua pada Disember tahun lalu. Paling menarik, Issey memilih teman hidupnya iaitu kenalan lamanya yang berasal dari Kelantan. Kisah percintaan antara mereka tidak diketahui umum.

Namun, beberapa hari majlis pernikahan, Issey telah membuat pengumuman bahawa dia akan mengakhiri zaman dudanya dan mendedahkan wajah bakal isterinya itu. Rakan-rakan artis dan peminat turut berasa gembira dengan berita tersebut. Untuk rekod, Issey merupakan seorang pelawak yang bakatnya dicungkil menerusi  rancangan Bintang Mencari Bintang.

Lahir di negeri pantai timur, Issey mempunyai bakat dalam berdikir barat, malah dia juga pernah menjadi ketua kumpulan Dikir Barat Dikir Akademi Arjunasukma, di mana mengambil peranan sebagai tukang karut untuk Konsert Lentera Timur oleh penyanyi nombor satu negara, Datuk Siti Nurhaliza yang diadakan di Istana Budaya pada Oktober 2013.

Menerusi perkongsian di akaun instagram, Issey telah memuat naik satu gambar keratan mesej daripada seorang netizen yang meluahkan perasaan put0s harapan kepada Issey. Mesej netizen itu juga berharap Issey dapat mendoakan semoga dia kembali pulih kerana dia seorang yang pos1tif dan turut mendapat respon Issey. Namun pengakhiran mesej itu sangat menghiburkan dan mencuit hati.

Ikuti perkongsian Issey di bawah :

View this post on Instagram

Menyesal pulak doa. Rasa macam nak angkat jari jer #gengissey

A post shared by issey (@isseyfazlisham) on

Rata-rata netizen begitu terhibur dengan perkongsian oleh Issey itu. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Hahaha okey menghiburkan hati.. “

” Hahahaha so kiutttt.. “

” Hahaha dia nk jd pelawok n nk perhatian.. “

” Hahahahah, ejas tag name la bang Issey nk follow bdk posit1ve tu.. “

” Positif cute pn blh, sabo je lah ya abg Issey.. “

” HAHAHAHAAHAHAHHAH KENA GAME FREE FREE.. “

” Penangan PKP dkt sebulan.. “

” Hahaha… Ingtkn Issey jadi kaunselor part time doh…. “

” Nasib x tunjuk nama.. Kalau tak habis followers kau sekolah kan dia.. “

Kesian Issey semangat ja bagi kata-kata semangat..Tapi akhirnya kena ‘game’ dengan orang tu, memang kelakar betul netizen tu. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Issey sentiasa berjaya dalam kerjaya dan sentiasa bahagia bersama keluarga tercinta hingga ke akhir hayat. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Issey Fazlisham by Berita Kopak

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..