” Menyamp4h pulak bunyi dia ‘imsyaq imsyaqqq’. Berapa harakat tu.. ” – Netizen

Bila Syamel BerTik T0k Umum Waktu Imsaq, Lucu Terus Jadinya. Ini Lagi Gam4t Dari Si Mimi Peri Bangmel. Sebutan Imsaq Tu Tak Menahan. Kelakar Betul !!

Hari demi hari makin banyak video dari penyanyi lagu’ Cur4ng’ ini menceriakan hari peminat. Syamel yang turut popular dengan lagu Lebih Sempurna ini antara artis yang menjadi tumpuan. Sepanjang tempoh PKP berlangsung, Syamel bersama pasangan g0s1pnya, Ernie Zakri membuat aktiviti berhibur sambil menderma.

Mengambil inisiatif ini sebagai usaha untuk membantu golongan yang terjejas, sifat lucu Ernie dan Syamel mula jadi tarikan. Banyak membuat video Tik T0k untuk menghiburkan peminat, ramai tidak menyangka Syamel sebenarnya seorang yang gil4-gil4 perang4inya.

Video tul4r mengej0t sahur dari aktor Indonesia, Mimi Peri buat ramai terhibur. Nampaknya demam si Mimi Peri terj4ngk1t juga pada Syamel namun dengan versi yang sedikit berbeza. Memang gemp4k kalau orang kreatif macam Syamel buat perang4i t1ng t0ng. Layan…

Menerusi akaun Instagram, Syamel telah berkongsikan satu video yang menunjukkan gayanya membuat pengumuman Imsaq yang sangat lucu. Menggunakan filter Instagram, Syamel dah kelihatan macam aktor komedi, Mimi Peri pula yang popular dengan ayat Sahur. Macam-macam idea lawak sekarang Syamel !

J0m tonton video di bawah :

Gelag4t lucu Syamel ini buat ramai peminat terhibur. Antara komen-komen netizen :

” Tib4i hang Sat lagi hahahaha.. “

” Imsaqqqqq dia tu terasa terus nak cari air haha .. “

” Bang mel ni boleh kal4h mimi peri sahur sahur.. “

” Makin hari makin menjadi-jadi ye.. “

” Amb0i dia punya qaf tu dalamnya sebutan.. “

” Menyamp4h pulak bunyi dia ‘imsyaq imsyaqqq’.. “

” Argggghhhhh tidaaaaaakkkkk!!!!! Makin pel1k la kej4dian dia ni.. “

” Eh menjadi jadi eh kau pagi pagi ni mel.. “

” Berape harakat tuh bacaannya bang mel.. ”

Pak lawak jugak Syamel ni rupanya. Pen4t gelak dengan sebutan Imsaq Syamel ni. Dengan mim1k muka terseng3t-seng3t mulut memang pec4h la Bangmel. Hiburan pagi sungguh! Apa pun, kami di Berita Kopak berharap semoga Syamel sentiasa sihat dan ceria selalu. Terima Kasih kerana menghiburkan ramai !

Silakan SHARE..

Sumber : IG Syamel by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..