” Chia chia chia pandai wife Issey bagi pickup line.. ” – Netizen

Issey Fazlisham K0ngsi Video Membuat Air Susu Pisang Istimewa Buat Isterinya Aimi Jamel. Namun Ayat Aimi Buat Peminat Peminat Tersenyum. Wah Dah Pandai Sis Aimi Mengus1k Sekarang !!

Minggu lalu, Issey ada berkongsikan video ketika isterinya Aimi Jamel baru tiba dari Kelantan di ibu kota. Mendapat peluang kerja di Kuala Lumpur, impian mereka untuk hidup bersama satu bumbung akhirnya dimakbulkan Allah. Mereka yang disatukan sebagai suami isteri yang sah Disember tahun lalu hidup berasingan atas faktor komitmen kerja.

Menjalani kehidupan secara PJJ, mereka hanya bertemu beberapa kali sahaja dalam sebulan. Walaupun ini adalah perkahwinan kedua buat kedua-duanya, baik Issey ataupun Aimi sangat bahagia dan menerima diri masing-masing seadanya.

Jika sebelum ini hidup ‘solo’, Issey sering membuat video dan live di Instagram untuk mengisi luang masa, namun sejak Aimi dah ada bersama, boleh dihitung berapa kali sahaja Issey muncul di wall. Orang tu dah jadi paling busy sejak-sejak ada isteri ni. Lagi bersemut-semut Issey bila Aimi ada depan mata.

Menerusi akaun Instagram, Issey telah berkongsikan satu video yang menunjukkan beliau membuat air susu pisang istimewa buat isterinya Aimi. Aimi yang sesudah merasa sedikit air itu memberi jawapannya buat Issey sedikit ‘kecew4’. Namun pickupline Aimi di hujung kata-katanya buat ramai peminat tersenyum. Wah sweet sangat !

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

Moreh Susu Pisang untuk sis @aimi_jamel #gengissey

A post shared by issey (@isseyfazlisham) on

Gelagat Aimi dan Issey ini buat ramai peminat tersenyum sendiri. Antara komen-komen dari mereka :

” Madu is honey. Gula is semut. Sewwwuuuuiiiittttttt bohhh!!! Steady!.. “

” Tawar, manis kat you ehh sey.. Pe lg sey.. Kay0h.. “

” Chia chia chia pandai wife Issey bagi pickup line.. “

” Sedapppnyooooo …. Pandai aimi buat pickup line .. kecewo doh issey tadi oyak(bagitahu) air pisang tawar habes explain nok jadi ko pisang susu tu.. “

” Makin pandai pickup line.. “

” Comei and sweet la sis aimi kite ni.. Untong taw issey.. “

” Sweet nyo lah dua-dua.. “

” Alololo sweetnya…. Sekali Issey kena pick up line dari wife… “

Wah sesekali bila Aimi pulak yang pickup line Issey, comel je gayanya. Bagi pickupline tapi muka malu-malu tu buat ramai suka tengok, manis. Memang manis sungguh Issey dan Aimi ni bak susu bukan jagung. Kami di Berita Kopak turut mendoakan semoga ik4tan cinta ini berkekalan hingga ke jannah dan moga segala impian mahligai bahagia ini dimakbulkan Allah S.W.T.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Issey Fazlisham

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..