” Mengalir airmata tengok video ni, t0uching sangat.. ” – Netizen

Fasha Sandha Kongsi Video Penuh Perkahwinan Elisya Sandha Yang Buat Peminat Seb4k. Part Bersama Mak Ayah Selepas Akad Nikah Tu Paling Syahdu Tengok !!

Tanggal 21 Ogos baru-baru ini, adik kepada pelakon Fasha Sandha, Elisya Sandha telahpun selamat mendirikan rumahtangga bersama Uzair Haqimy iaitu anak teruna kepada pengarah Jinggo dan Sheila Rusly.

Setelah lebih seminggu majlis berlangsung, Fasha Sandha telah berkongsikan video perkahwinan Elisya di Instagram miliknya. Membuka kata di kapsyennya dengan ayat jodoh pasti bertemu, video ini membuatkan ramai peminat seb4k.

Pesanan juga dititipkan Fasha agar pasangan pengantin baru ini kuat dalam menghadapi segala dug4an rumahtangga selepas ini. Fasha turut memberitahu dirinya menitiskan airmata melihat moment indah Elisya ini. Biar sederhana namun kebahagiaan tetap dirasai mereka semua.

Antara yang terkandung dalam video ini adalah photosh00t Elisya bersama Uzair dan keluarga. Turut sama dimuatnaik saat mengh4rukan ketika akad nikah berlangsung dan sesudah akad nikah. Ucapan daripada Fasha dan Aidil untuk Elisya juga dapat dilihat dalam video ini.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh Fasha ini telah mendapat perhatian daripada peminat. Antara komen-komen mereka yang dapat kami kongsikan :

” Alhamdullillah. Moga jodoh hingga jannah sus4h senang bersama. Sesuai mereka ni sama. Jodoh tak kemana kan sha. Alhamdullillah.. “

” Airmata mengalir tengok video ni, i love this video so much. Sweet sangat video, cantik susunannya. Dengan kita pun terasa kebahagiaan Fasha sekeluarga.. “

” Berabuk mata, kasih sayang seorang kakak. Bertuah Elisya ada kakak macam Fasha yang loving dan caring ni.. “

” The song and video make me cry with happiness see this lovely moment. Seb4k pulak tengok part lepas akad nikah tu. Apa pun, tahniah Fasha sekeluarga.. “

” Terharu tengok video ni, syukur alhamdulillah bertemu jodoh yang sama cantik sama padan. Diiringi restu semua ahli keluarga, walau sederhana tapi kemeriahan dan kebahagiaan terasa sampai menitis airmata kita menonton.. “

” Jodoh tak sal4h alamat, t0uching sangat video dan kata-kata Fasha ni. Seb4k tengok, happy semua dan nampak kebahagiaan tu. Semoga kekal hingga ke jannah Elisya.. “

” Nang1s kita ikut terasa sed1h. Kasih sayang seorang kakak, seorang ayah dan seluruh keluarga dapat dirasai dalam video ni. Semoga Elisya berbahgia selalu.. “

Alhamdulillah walaupun dalam norma baharu, segalanya berjalan dengan lancar. Semoga Elisya dan Uzair tetap kukuh ik4tan kasih sayangnya dalam melayari bahtera rumahtangga dan doa peminat sentiasa mengiringi pasangan ini.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fasha Sandha, IG Elisya Sandha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..