” Paling comel tang mulut tu, p0t pet bebe1 apa tu.. ” – Netizen

Video Thr0wback Jebat Jayden Berceloteh Semasa Kecil Buat Ramai Terhibur. Amboi, Banyak Mulut Lah Jebat Ni. Comel Sangat !!

Meninjau ke akaun Instagram Jebat Jayden, satu video thr0wback Jebat ketika kecil telah dikongsikan. Pasti sesiapa sudah sedia maklum, Jebat merupakan anak kepada pelakon Sharnaaz Ahmad bersama bekas isterinya, Noor Nabila.

Video yang berdurasi beberapa saat itu memaparkan Jebat di pangkuan ibunya di dalam sebuah kenderaan. Apa yang mencur1 perhatian ialah celoteh Jebat yang tidak henti-henti bercakap walaupun tidak memahami apa yang disebutkan.

Dengan kapsyen yang dikongsikan berbunyi ‘ saya ikut siapa suka p0kpek ni ‘, ramai bersetuju menyatakan Jebat mewarisi sikap peramah bapanya. Ternyata sikap Jebat yang suka berceloteh masih kekal sehingga kini.

Jebat yang dilahirkan pada 30 Ogos 2018 kini sudah berusia 3 tahun. Jebat juga semakin banyak akal dan gelagat yang menghiburkan. Ia dapat dilihat dalam kebanyakan p0sting yang dikongsikan di media sosial.

Jom tonton video di bawah :

Kebanyakan netizen ger4m melihat celoteh Jebat. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Ikut baba dia. peramah hehe.. gigi baru dua ke tu.. So handsome n camera person jayden nie.. love his chubby cheeks n p0t pet.. “

” Alahaiii.. comeinyaa Jebat Jayden.. paling comei tang mulut tuu.. p0tpet… of course ikut baba dia.. dengar pak aji pi kedai.. haha.. “

” Jebat ajak mommy dine in Kat kedai ke tu.. Ikut baba lah tu hehe.. Comel dan bentuk bibir dan mulutnya.. “

” Ikut pak dia. pak dia banyak cakap. nyanyi lagu apa tu jebat.. ger4m tengok, comel sangat.. Mama dia comel laa .. “

” Ikut Baba la tuuu.. Hensem pun sama.. masa ni belum air sudut lg.. berapa bulan masa ni.. p1kachu al1ve.. “

” Ikut baba dia la banyak mulut.. handsome ye jebat..  bebe1 apa tu.. banyak mulut lah jebat ni, comel jer.. “

Jika dulu Jebat suka membebe1, kini Jebat sudah pandai menyanyi pula kan. Semoga Jebat Jayden membesar menjadi anak yang baik, mendengar kata dan berjaya di dunia serta di akh1rat. InsyaAllah, amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Jebat Jayden, Sharnaaz Ahmad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..