” Melatah paling jujur ni, berdekah aku ketawa.. ” – Netizen

Video Ara Johari Melayani Seorang Peminat Yang Melatah Di Mini Konsertnya. Ad0i Yang Melatah Duduk Depan Sekali, Sampai Terduduk Ara Dibuatnya. Confident Betul Dia Menyanyi Lagi Orang Lain. Ayat Yang Last Tu Paling Win, Kelakar Sungguh !!

Minggu lalu telah berlangsungnya mini konsert penyanyi kecil molek, Ara Johari. A Night With Ara Johari berjalan dengan lancar dan ramai peminat Ara yang terhibur dengan persembahan nyanyian Ara yang hebat itu.

Meninjau akaun Instagram Berita Kopak, telah dikongsikan satu video yang memaparkan kejadian ketika showcase Ara sedang berlangsung. Video ini telah diulangsiar daripada akaun Tik T0k araxedit. Dengan tema camping, Ara memakai pakaian yang simple dan tampil comel dengan rambut yang didandan rapi.

Dalam video ini, salah seorang peminat Ara yang duduk di barisan paling hadapan membuatkan suasana menjadi gamat dengan ketawa. Peminat ini rupanya seorang yang kuat melatah dan Ara sendiri sempat mengusiknya.

Disuruh menyanyikan lagu Ara, peminat ini tersasul menyanyi lagu Wany Hasrita. Tetapi memang sporting sangat Ara bersama peminat. Dilayankan sahaja latah peminat ini, sampai terduduk jugaklah Ara melihat kerenah peminat yang seorang ini.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini sehingga kini telahpun meraih lebih 1000 likes daripada peminat. Terhibur peminat melihat telatah Ara dan antara komen-komen :

” Weh pen4tlah aku ketawa sampai menang1s. Part Warkah dan itu je femes memang jujur betul akak ni.. “

” Wany hasrita kena ajak akk ni bila buat show.. kot dia nyanyi lagu ara johari pulak haha.. ad0hhh ketawa sampai keluar air mata, ulang-ulang tgk still ketawa. part last win.. tu jer yg famous haha..”

” Weyh aku ulang2 part lagu hit bunga warkah. tahh itu je yg fames. sump4h berdekah weyh.. “

” Weh oqang melatah mmg jujur & keluaq tequih apa yg ada dlm hati tu. melatah paling jujur ni.. “

” Ulang banyak kali pun tak b0san haha. pen4tt gelakk part ‘yg tu je paling femes’ haha.. “

” Lawak la ko dik aq ulang balikĀ² sbb nk dgr ko ckp slh lagu tu nmpak comel tau haha.. Ara redho dik.. “

” Keras perut aku weh, pengs4n gelak gini. Melatah rupanya mujur Ara sporting. dh brape kali ulang-ulang tengok tetap keras peruttt suke.. “

Meriah betul ada peminat yang kaki latah macam ni. Bukan setakat sal4h lagu ni kak, sal4h penyanyi terus, hehe. Apa-apa pun, showcase ini pastinya menjadi kenangan indah buat Ara dan juga peminat tersebut. Semoga terus success Ara pada masa akan datang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Berita Kopak, IG Ara Johari, Tik Tok Araxedit

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..