” Meh sini aku bagitahu korang satu rahsia… ” – Remy Ishak

Remy Ishak Ded4h Sesuatu Mengenai Rahsia Dirinya Yang Ramai Tak Tahu Dan Tak Menyangka. Eh Betul Ke Ni, Macam Tak Percaya Jer. Siap Bersump4h Bagai Ni !!

Kalau pandang jer muka artis ni, mesti ramai yang cair, yer lah dia kan jejaka idaman ramai. Siapa tak kenal akan pelakon tampan iaitu Remy Ishak. Sering mendapat perhatian akan lakonannya membawa satu fen0mena yang luar biasa kepada penonton.

Mesti ramai yang tak lupa akan drama Nur Kasih pada tahun 2009 yang ditayangkan menerusi TV3. Ketika itu Remy telah diberikan kepercayaan untuk memegang watak utama dalam drama tersebut dan bergandingan bersama her0innya Tiz Zaqyah dan drama itu menjadi satu fen0mena yang berjaya mendapat tempat di hati ramai penonton.

Mulai dari itu, populariti nama Remy melonjak naik dan antara drama-drama yang menjadikan namanya terus bersinar hingga kini adalah  ‘ Kekasih P4ksa Rela’ , ‘ Pujaan Hati Kanda’ dan  ‘Lelaki Kiriman Tuhan’ . Untuk rekod, anak kelahiran negeri Melaka ini hingga kini masih berstatus single dan pernah put0s tunang sebelum ini.

Hasil tinjuan di akaun Isntagram, Remy Ishak telah berkongsi gambar terkininya bersama satu kapsyen. Paling menarik, buat pertama kalinya Remy telah berkongsi satu rahsia tentang dirinya yang ramai tidak tahu dan sesiapa yang membaca pasti tidak menyangka apa yang diberitahu oleh Remy itu.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

Pended4han rahsia oleh Remy itu turut mendapat perhatian rakan artis dan para netizen. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Tak payah nak men1puuuuuu.. ” – Kamal Adli

” Pasal awak pelakon. Selesa jadi orang lain payah nak kasi orang capture diri sendiri.. ”  – Sharifah Amani

” Ko malu kene stalk dgn lembaga tu kan ? ” – Jihan Musa

” Takpe bang. Abg hensem. Mcm mana skalipon gamba mesti ok punya abg still nampak hensem. Kami ni kena over skit sbb kitorg tak hensem mcm abg! “

” Hensem sangat. Khuatir camera meletopz. Sbb tu malu nk bergambar.. “

” Ohhh Sebenarnya pemalu… Baru tahu.. Anggap je bila ambik gambar tu lakanon.. Berlakon je.. “

” Susah nak percaya, sebab kata kata banyak dust4 hahaha.. Macam tak percaya jer, betul ke? Malu tapi mahu ke.. “

Ishh, biar betul Remy ni pemalu rupanya. Kalau tengok lakonannya dan gambarnya mesti ramai yang tak sangka kan. Malu-malu pun tak apa Remy, tetap nampak kacak. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Remy sentiasa terus berjaya dalam bidang yang diceburi. Aamin.

 

Silakan SHARE..

Sumber : IG Remy Ishak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..