” Tangan dia comel je. Bye bye ke halau mommy tu Alisa hihi.. ” – Netizen

Video Gelagat Alisa Aisyah Ketika Say Good Bye Pada Hanis Zalikha Yang Begitu Mencuit Hati. Jari Jemari Tu Lain Macam Betul Gayanya Alisa. Mommy Run !! 

Pada usia baru satu tahun, Alisa Aisyah sudah mengumpulkan lebih satu juta pengikut di akaun Instagram miliknya. Anak kedua kepada pasangan pelakon, Hairul Azreen dan Hanis Zalikha ini menjadi keg1laan ramai kerana raut wajahnya itu.

Alisa sudah mula belajar menyebut perkataan-perkataan pendek dan antara yang selalu disebutnya adalah perkataan Tada. Alisa yang sering mengikuti gelagat abangnya Yusuf Iskandar sangat lincah dan lasak sehinggakan sudah beberapa kali Alisa terlekat di celah kerusi kerana sikap agres1fnya itu.

Meninjau akaun Instagram Alisa Aisyah, telah dikongsikan satu video yang memaparkan respon Alisa apabila Hanis ingin men1nggalkannya. Hanis yang memanggil nama Alisa dan mengucapkan bye bye disambut Alisa dengan ucapan yang sama.

Turut kedengaran Alisa menyebut see you kepada mommynya itu. Alahai pandai sudah si Tada sekarang namun gaya Alisa melambai itu menghiburkan peminat. Sampai tergelak Hanis mendengar ayat puteri comelnya ini. Edisi lambai versi terbalik ni Alisa sayang.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

BYE BYE SEE YOU

A post shared by Alisa Aisyah Hairul Azreen (@thealisaaisyah) on

Gelagat Alisa yang mencuit hati ini menarik perhatian peminat. Amboi tengok pergerakan jari Alisa tu, confuse bye bye ke apa lah dibuat Alisa ini. Antara komen-komen peminat :

” Hahahaha hal4u ke tu, So cutee baby.. Eeee si cheeky ni. Ger4mnya tangan tu bye bye ke hal4u.. “

” Eeeeee jari tu dengan gusi nenek dia, ger4m tengok. Cute sangat Alisa.. Babai betul betul menghal4u ya dia punya tangan tu.. “

” Ya Allah cheeky nya dak kecik ni. sopannya hal4u orang.. Comelnya bye bye bye, Kenapa cute sangat ni Alisaaa.. “

” Budak ni kenapa eh baik sangat . Kena t1nggal pun tak nang1s kenapa eh kenapaa baik sangat perangai nya tu . Macam mak dia.. “

” Auchhhhhh terlalu comellllll, Alisa. She is so ADORABLE.. Ger4m pulak tengok tgn tu eeii cute. Gaya menghal4u paling sopan.. “

” Tangan dia comel je.. Bye bye ke hal4u mommy tu alisa… Hihi.. “

Pandainya Alisa sudah tidak menang1s siap melambai tangan pada mommy lagi apabila hendak dit1nggalkan. Tapi part jari Alisa itu memang comel je nampak seperti mengus1r mommy supaya perg1 jauh-jauh. Haha.. Apa pun, semoga Alisa sentiasa ceria dan menjadi anak yang bijaksana. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Alisa Aisyah Hairul Azreen

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..