“ Mashallah, kenapa macam anak patung ni, nak gom0iiii.. ” – Netizen

Bella Astilah Memuat Naik Video Terbaru Anaknya, Ara Adreanna. Alololo Comelnya Ara Dengan Mata Bulat, Kulit Putih Gebu. Part Senyum Tu, Alahai Boleh Cair Lah !!

Kebelakangan ini wajah-wajah bayi comel sentiasa menjadi paparan dan perkongsian di laman sosial Facebook mahupan Instagram. Tidak kurang juga wajah bayi comel Ara Adreanna bayi kelahiran Malaysia anak kepada pasangan selebriti Aliff Aziz dan Bella Astilah. Ara merupakan puteri bongsu yang telah dilahirkan oleh Bella selepas tiga tahun kelahiran anak lelakinya, Ayden Adrean.

Terbaru satu perkongsian yang dipaparkan di laman Instagram yang menunjukkan video Ara yang berada di atas katil itu kelihatan begitu comel dan mendapat perhatian peminat. Wajahnya yang pol0s dan putih kemerah-merahan itu terserlah apabila Bella sering berkongsi gambar tatapan anaknya di khalayak umum. Alahai, comel sungguh ratu hati Bella ini.

Gaya comel Ara tersebut dibuaikan dengan iringan lagu yang merdu sungguh mempersona di mata peminat. Malah, gelagat Ara yang behave itu sememangnya membuatkan ramai pencinta kanak-kanak sering jat0h hati dan tertarik. Tidak hairanlah ruangan komen Ara sering dipenuhi kata pujian comel dan sayang.

Apa yang lebih menarik, peminat juga turut membanj1ri komen dengan perspektif masing-masing adakah wajah Ara mengikuti mommy atau daddy nya. Ramai peminat mula berteka-teki mengatakan wajah Ara adakah lebih iras dengan Aliff atau Bella. Wah, memang betul-betul ada iras daddy mummy lah.

Jom ikuti perkongsian di bawah :

View this post on Instagram

A post shared by Ara Adreanna (@araadreanna) on

Kekerapan Bella memuat naik gambar dan video Ara secara tidak langsung menarik minat netizen mengikuti perkembangan Ara secara kerap. Malah, jumlah pengikutnya semakin bertambah dari semasa ke semasa. Wah, beruntungnya Ara, ramai orang sayang. Antara komen-komen netizen :

“ Mashallah.. kenapa mcm ank patung ni.. nak gom0iiii.. “

Didoakan jadi anak yang solehah dan taat kepada kedua ibubapa.. Aamiin ya Allah..”

” Bila senyum.. terus muka mummyyy.. Comelll snyuman comel mataaa.. Syukurr baby girl ikut Bella “

” Bella Astillah dea pakai contact lens kee.. so cutesttt.. double, triple comell ni.. “

” Ya allah comelnyaa.. mu4h mu4h mu4h mu4h muaahhhh.. “

” Mommy .. alaaa comel nya awk ni syg.. suka tengok kening so the lebattt.. muka daddy dia.. “

“ Ya Allah cute yer awk nih.. Mix bah kamu..  Skrg dah nampak Ara muka Daddy dan baru nampak betul Ayden muka Mommy.. ”

Tidak dinaf1kan lagi, anak adalah anugerah dan amanah tuhan yang perlu dijaga dengan penuh tanggungjawab dan kasih sayang. Semestinya dengan kehadiran Ara Adreanna ini akan lebih menyinari kehidupan pasangan kepada Bella dan Aliff. Kami di Berita Kopak sentiasa mendoakan kebahagian Bella dan Aliff dan semoga Ara membesar dengan baik dan sihat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ara Adreanna, Bella Astilah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..