” Masa Jep jer1t panggil mak tu berderai air mata.. ” – Netizen

Video Lakonan Jep Sepahtu Bersama Hamidah Wahab Dalam Sepahtu Reunion Live Buat Penonton Tersentuh Hati. Episod Yang Buat Ramai Penonton Menang1s, Rindu Mak !!

Bukan mudah untuk semua yang terlibat dalam rancangan Sepahtu Reunion Live 2022 menjayakan lakonan dalam setiap episod. Hanya diberikan jalan cerita sahaja dan dialog spontan perlu dilontarkan, rancangan ini mempunyai peminat yang ramai.

Sepahtu Reunion Live dengan episod kali ini berjudul Impian Untukmu Ibu. Menampilkan Hamidah Wahab sebagai Mak Ani, Jep membawakan watak Amar iaitu anak kepada Mak Ani yang mengimpikan untuk anaknya ini menjadi seorang bintang yang berjaya.

Demi memenuhi impian seorang ibu, Amar menghadiri sebuah ujibakat. Namun sayangnya, tahkala Amar sedang berusaha dalam pertandingan, Mak Ani dijemput Ilahi. Bukan mudah untuk Sepahtu membuat jenaka namun tersel1t babak sed1h.

Seperti biasa, lakonan Sepahtu tidak mengecew4kan, malah episod kali ini membuatkan penonton tertawa dalam tang1san. Pengajaran yang dibawakan berkesan di hati penonton dan menus0k serta sampai ke hati.

Jom tonton video di bawah :

Lain-lain sedutan video dalam episod semalam yang dapat dikongsikan :

Lakonan bersahaja Jep dan rakan-rakannya serta cameo mendapat perhatian daripada warganet. Antara komen-komen mereka :

” Mengalir air mata tgk smlm..teringat kt arw4h mak mertua. Rasanya takde pikap line kan. Best episod ni habuk msk mata.. “

” Simple tapi mendalam, menang1s tengok episod kali ni. Masa Jep jer1t panggil mak tu berderai air mata.. “

” Mlm ni pnye episode.. menitis air mata.. betapa susahnye nk hiburkan org tp kene berlakon sedih.. tahniah sepahtu.. “

” Time betul betul nang1s masa Jep jer1t panggil mak tu, dalam tawa ada tang1san Sepahtu Reunion malam ni.. “

” Malam ni episod lain macam huhu, memang menang1s tengok part Jep sed1h tu. tak pasal-pasal aku menang1s ter0k.. “

” Menitik air mata aku bila part jep jer1t panggil mak… Allahhu mendalam cerita malam ni. Moga Semua ibu2 yang telah pergi, dilapangkan perkub0ran, diampunkan segala d0sa2 mereka. Ditempatkan bersama para anbiya. Aamiin.. “

” Sed1hnya tengok lakonan Jep kali ni, betapa besarnya impian seorang ibu untuk anaknya. Episod yang buat semua penonton menitik air mata. “

Memang kosong jiwa apabila keh1langan mak yang sentiasa mendoakan kejayaan seorang anak. Tahniah Sepahtu untuk lakonan yang bagus dan berjaya membuatkan penonton terkesan. Dalam lawak ada sed1hnya, semoga terus maju jaya Sepahtu Reunion.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zon Lawak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..