” Manisnya Nina, makin cantik sejak bertudung ni.. ” – Netizen

Gambar Raya Nina Iskandar Bersama Keluarga, Namun Penampilan Terkini Nina Cur1 Perhatian Ramai. Berseri-Seri Nina, Anak Pun Comel !!

Nina Iskandar, pasti ramai yang merindui pelakon cantik manis ini. Manakan tidak, diam tak diam sudah hampir setahun sejak melahirkan anak pertamanya, Muhammad Aaryan ar-Rizqin, Nina terkand4s di kampung halamannya di Brunei dek kerana p4ndemik C0v1d-19.

Bagi yang mengikuti perkembangan Nina atau nama sebenarnya, Nur Akmalina Iskandar di akaun Instagram pasti tahu, Nina kini telah tampil dengan imej bertudung. Perkongsian gambar Nina dengan imej bertudung sering kali mendapat perhatian ramai.

Terbaru, sempena hari raya aidilfitri, Nina turut tidak melepaskan peluang berkongsi gambar keluarganya. Cantik manis melihat keluarga kecil ini memakai pakaian raya sedondon bertemakan warna kuning lembut dan perkongsian tersebut sekali lagi telah mencur1 perhatian ramai.

Nina turut berkongsi cerita mengenai sambutan hari rayanya di negara Brunei. Kongsi Nina, Brunei menyambut hari raya aidilfitri lewat sehari berbanding dengan negara Malaysia. Kongsi Nina lagi, lebaran kali ini agar mencab4r untuk bergambar kerana anaknya sudah pandai berjalan.

Ikuti perkongsian Nina tersebut di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Rata-rata peminat Nina Iskandar turut memuji akan kecantikan gambar Nina dan mereka juga tidak melepaskan peluang memberikan kata ucapan raya buat Nina. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Selamat hari raya Nina, wah makin cantik, nampak dah makin slim, seronoknya boleh beraya kan, kami kat sni tak boleh keluar rumah.. “

”  Manisnya Nina sekarang, makin cantik sejak bertudung ni, anak pun dah besar. Salam lebaran buat Nina sekeluarga di Brunei.. “

” Selamat Hari Raya. Comelnya si cilik,  untung biskita d Brunei bulih beraya, nda jua b0ring ngan sanak saudara.. “

” Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin to you Nina, Abg Lan and Rizqin. Hopefully Malaysia also can be like Brunei free c0v1d, amin.. “

” Lawa lah kak Nina sekarang, rindu nk tgk lakonan kak Nina, tapi apa kan daya tak boleh balik lagi kan ke Malaysia, take care kak Nina.. “

” COmel lah si kecil tu bersongkok, mama dia pun apa kurangnya, dah nampak kurus skit sekarang tapi cantik tu makin terserlah.. “

” Memang ikut muka bap4k betul lah si anak Nina ni, hehe. So cantik Nina sekarang sejak bertudung ni, makin manis, nampak mcm gadis Arab.. “

Cantik gambar raya Nina Iskandar, malah penampilan Nina juga sangat menawan. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mengambil kesempatan ini mengucapkan salam lebaran buat Nina Iskandar yang berada di Brunei. Semoga kita semua sentiasa sihat dan dijauhi daripada wab4k c0v1d-19.

Silakan SHARE…

Sumber : IG  Nina Iskandar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..