” Cantiknya nenek Nina, nampak muda lah.. ” – Netizen

Nina Iskandar Kongsi Video Cuba Untuk Pr4nk Neneknya, Namun Wajah Nenek Nina Cur1 Perhatian Ramai. Wow, Cantik Lah !!

Nina Iskandar atau nama sebenarnya Nur Akmalina binti Iskandar merupakan seorang pelakon dan model kelahiran negara Brunei. Untuk pengetahuan, Nina mula mencipta nama sebagai pelakon di Malaysia menerusi filem Muka Surat Cinta arahan Pierre Andre.

Meninjau di akaun Instagram, Nina ada memuat naik satu video dia bersama neneknya. Menerusi video itu, Nina cuba untuk pr4nk neneknya dengan menceritakan mengenai aktiviti kehidupan harian bersama neneknya.

Sebenarnya, perkongsian video itu adalah sempena hari lahirnya nenek Nina. Tulis Nina, neneknya seorang yang sangat sporting. Dari kecil hingga dewasa, neneknya sentiasa ada bersama di saat jat0h bangunnya.

Hingga kini, perkongsian video Nina itu telah ditonton sebanyak 50 ribu lebih tontonan sejak ia dimuatnaik ke Instagram. Ada peminat yang menyangka bahawa nenek Nina itu sebenarnya adalah ibu Nina.

Tonton video tersebut di bawah ini :

Rata-ratanya terhibur menonton video Nina itu. Malah wajah cantik nenek Nina telah mencur1 perhatian ramai dan mereka juga turut tidak ketinggalan memberikan kata ucapan selamat hari lahir kepada nenek Nina. Antara komen-komen menarik adalah :

” MasyAllah, your grandmother looks so well. Saya ingatkan tadi ibu Nina, rupanya nenek. Cantik betul orangnya.. “

” Mula-mula saya c0nfuse why akak ketawa hahahah but lepas 2,3 mins haaa dah tahu haha mau tgk apa reaksi nenda.. “

” Sent my love to ur nini girl Datin Hjh Armah Adam. I really adore her, she is my mak Andam semasa i kahwin dulu.. “

” Dua-dua cantik. Nanygirl tu dok senyum ja comel sgt, terhibur saya tengok video ni. Selamat hari lahir nani Nina.. “

” Your grandmother is very poised and elegant. Now I can see why you are refined Nina. Its from your upbringing. Classy.. “

” Cantiknyaaaa nini, memang nampak muda lah. Happy Birthday grandma, semoga sentiasa sihat selalu.. “

” Happy advance birthday to ur Nini girl. She so cute lah. Patut Nina cantik, nenek pun cantik. Mewarisi kecantikan daripada nenek rupanya.. “

Memang cantik nenek Nina, patutlah ramai yang memuji. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap semoga Nina dan keluarga sentiasa diberi kesihatan yang baik dan semoga Nina terus berjaya dalam bidang yang diceburinya sekarang.

Silakan SHARE…

Sumber : IG  Nina Iskandar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..