” Cucu pun kena jerk4h dengan Tok Ayah.. ” – Ustaz Abdullah Khairi

Video Reaksi Cucu-Cucu Ustaz Abdullah Khairi Menonton Video Dirinya Sedang ‘Jerk4h’ Di Telefon Buat Ramai Terhibur. Sampai Mel0mpat, haha !!

Ustaz Abdullah Khairi, sememangnya antara pendakwah bebas yang dikenali ramai. Malah ramai yang suka menonton akan ceramahnya. Selain berkongsi ilmu agama, dia juga sering membuat menyelitkan ljenaka hinggakan ramai yang turut berdek4h ketawa.

Meninjau di akaun Instagram, Ustaz Abdullah ada berkongsi satu video yang memaparkan gelagat cucu-cucunya. Kelihatan dalam video itu, dua orang cucunya sedang menonton video Ustaz Abdullah Khairi.

Namun yang mencu1t hati adalah setelah dua orang cucu Ustaz Abdullah menonton tok ayah mereka jerk4h dalam video tersebut. Cucu besar Ustaz Abdullah telah ketawa hingga melompat-l0mpat setelah mendengar tok ayahnya jerk4h.

Hingga kini, video yang dikongsikan oleh Ustaz Abdullah itu telah ditonton sebanyak 34,650 ribu tontonan sejak ia dimuatnaik ke Instagram. Selain itu, ada peminat turut menyak4t Ustaz Abdullah bahawa cucu-cucunya sudah ‘l4li’ mendengar suara jerk4h tok ayah dan turut memuji kecomelan cucu-cucu Ustaz Abdullah.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang turut terhibur menonton perkongsian video Ustaz Abdullah Khairi. Antara komen-komen menarik adalah :

”  Suka dia kena jerk4h ngn tok ayah hahahaha. Comel lah cucu-cucu Ustaz ni, semoga menjadi cucu-cucu yang baik.. “

” Boleh dem4m oo kena jerk4h kalau tak bersedia, haha. Semp0i ja bud4k-bud4k ni, dah lali dengan jerk4han tok ayah depa.. “

” Cucu tahu tok ayah suara ja kuat tapi tak0t mak tok, haha. Suka follow Ustaz kat ig, macam-macam video kelakar.. “

” Bukan main lagi cucu gelak tengok tok ayah kat fon. Comel, seronok sampai melomp4t noh tengok tok ayah.. “

” Alah, cucu-cucu rindu tok ayah ke tu. Comel lah si kakak tu siap pakai tudung lagi. Semoga semuanya sentiasa sihat lah yer ustaz.. “

” Adik tu sampai terng4nga mulut tengok tokwan dalam video. Hehehe, dah tak tak0t, siap gelak lagi tu kelakar.. “

” Kalau dengan cucu tu, jerk4h manja. Tok ayah gar4ng pun kelakar. Mesti happy family ustaz kalau tengok ustaz melawak kan.. “

Perkongsian tersebut sekadar hiburan oleh Ustaz Abdullah Khairi kepada pengikut-pengikutnya di akaun Instagram. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap semoga Ustaz akan terus bahagia bersama keluarga tersayang.

Silakan SHARE…

Sumber : IG  Abdullah Khairi

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..