” Malas aku nak edit-edit terbang-terbang ni. Lompat-lompat jela nak.. “

Kongsi Video Tik Tok Hayla, Netizen Komen Aeril Zafrel Tak Pandai ‘Edit’ Video. Namun Respon Aeril Buat Ramai Terhibur. Amboiii Lantik Diri Sendiri Nampak !!

Kacak, bergaya dan sentiasa up to date, itulah dia Aeril Zafrel. Tidak pernah ketinggalan untuk turut sama dengan aksi viral di media sosial, Aeril adalah antara artis yang sentiasa menjadi tumpuan dan perhatian peminat. Sering muncul dengan kapsyen yang mencuit hati, postingnya sering ditunggu-tunggu.

Sejak tular aplikasi Tik Tok, Aeril ikut terjeb4k sama hinggakan isteri dan anak-anaknya juga turut jadi m4ngsa menemani Tik Toknya itu. Hinggakan Wawa Zainal sendiri pen1ng melihat Aeril yang tak hab1s-hab1s dengan video Tik Toknya itu.

Sejak hari pertama Perintah Kawalan Pergerakan dikuatkuasakan, setiap hari pasti akan ada video Tik Tok baru daripada Aeril. Dan yang sering menemaninya pastilah puteri kesayangan Hayla. Hayla yang melayan dan menurut sahaja arahan dan kehendak ayahnya itu buat peminat terhibur.

Menerusi akaun Instagram, Aeril telah berkongsikan satu video yang kelihatan Hayla yang cantik dalam gaun merah sedang memegang sekotak set Wawa Cosmetic. Gelagat Hayla yang melompat-lompat mengikut muzik Tik Tok buat netizen tertawa apatah lagi membaca kapsyen Aeril yang lucu itu. Macam-macam sungguh Aeril ni !

Jom tonton video di bawah :

Komen daripada seorang peminat Aeril terhadap kapsyennya itu mendapat respon daripada Aeril sendiri. Seperti dijangka, respon Aeril pastinya mencuti hati hingga mendapat 5148 likes dari peminat.

Rata-rata netizen terhibur dengan jawapan Aeril ini. Antara komen-komen netizen :

” Presiden tiktok but mal4s nak edit kemoooooonn.. “

” Hahahhaah presiden tiktok.. “

” Nak jadi ahli kena isi apa² borang tak.. “

” Biasanya presiden memang tak tahu.. Suruh orang bawah je.. “

” Nak join kena daftar nama dulu dengan presiden.. Baru boleh terbang-terbang nih.. “

” Hahaha. Sak1t perut laa aku main dengan dia ni.. “

” Pergh ada jawatan.. “

” Bang president, macam mana nak Mohon jadi warganegara bang tiktok.. “

” Hahaha jadi presiden tiktok sejak dikuarant1n.. “

Terus lantik diri sendiri jadi Presiden ye Aeril. Memang sesuai sangat jawatan tu dengan Aeril ni. Boleh buat persatuan rasmi dah tu Aeril. Hehe.. Apa pun, kami di Berita Kopak mengucapkan selamat berju4ng membuat Tik Tok buat ‘presiden’. Moga sentiasa menghiburkan warga Tik Tok semua.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aeril Zafrel by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..