Connect with us

Artis / Selebriti

” Makin lawak Umi Bilal ni. Haris dah pasrah sangat, muka tu sebijik muka Bilal, hehe.. ” – Netizen

Video Neelofa Dan Haris Ismail Membuat Trend Saya Suami Dan Saya Isteri Buat Peminat Terhibur. Lenggok Suara Lofa Tu Main Peranan Betul. Muka Pasrah Haris Pun Lawak. Frust Betul Tak Sempat Berkata-kata Ye Haris, Haha !!

Trend video ‘ Saya isteri, saya suami ‘ antara yang hangat dilakukan oleh ramai warganet. Sudah lumrah, wanita selalunya betul dan apa-apa sahaja pertelingkahan pastinya pemenangnya adalah kaum wanita. Neelofa dan Haris Ismail juga tidak terlepas daripada membuat video trend ini.

Menggunakan ayat ‘ Saya zaujah, saya zauji ‘, video Neelofa ini menggeletek hati warganet. Bermula dengan latar belakang di dapur, Neelofa mengatakan sekiranya dia memasak, suami haruslah mengatakan sedap. Penguat ayat Neelofa iaitu ‘ kan’ di setiap penghujung ayat sangat membantu.

Klik gambar untuk info..

Haris pula, setiap kali sampai turn untuk bercakap, pasti ayatnya tidak dapat diungkapkan dengan penuh dan dipotong. Begitu lah dari awal sehingga ke akhir video. Part last apabila muka Haris sudah pasrah mencuit hati ramai, seiras macam muka Bilal lah masa ini.

Warganet ternyata cukup senang hati dengan video Neelofa sekarang. Sudah banyak sense of humour diterapkan dalam videonya yang membuatkan sesiapa sahaja yang menonton akan mengulanginya berkali-kali dan ketawa. Menjadi betul lakonan Neelofa dan Haris.

Jom tonton video di bawah :

( Sila tunggu seketika sekiranya video lambat keluar ) 

@nunha.co

#fyp

♬ original sound – Innai Nunha HQ – Innai Nunha HQ

Perkongsian ini sehingga kini telah pun meraih lebih 18 ribu tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Alamak Zauji Zaujah trend pulak haha.. muka pu haris yang last tu sebijik muka Bilal haha. redha je lah Zauji haha.. ”

” Hahaha ‘kann’ tu main peranan penting haha. Hahah muka harris sebelum part kaabah tu sebiji muka bilal.. ”

” Comel laaa zaujah zauji.. Lenggok suara lofa main peranan eh. tergelak tengok haris sampai ke sudah tak boleh bercakap.. ”

” Tak sempat zauji nak cakap habis haha.. zauji tak beri peluang nak berkata apa pun hehe.. win betul time lofa suh cakap lah.. haris dah pasrah sangat-sangat muka tu hehe.. ”

” Ada je dua orang ni tau, lucu lah tengok muka pasrah Haris tu. Lofa punya ‘ kann’ tu, zauji tak boleh kata apa dah haha.. ”

Klik gambar untuk info..

” Risau takut Lofa masuk rajalawak 2024, makin lawak umi Bilal dan Abbas ni. muka bilal betul part dsuruh bckp tu haha.. ”

” Alamak tak dan nak cakap menang dekat zaujah haha. comel lah dua-dua ni. makin terhibur tengok content lofa.. ”

Semakin hari semakin lawak Neelofa dan Haris sehingga membuatkan warganet tergelak sama. Suami memang rata-ratanya begini lah, betul tak kaum suami, hehe. Apa-apa pun, semoga Neelofa dan Haris ceria selalu dan kongsikan banyak lagi content menghiburkan sebegini.

Silakan SHARE..

Sumber : Tiktok nunha.co, IG Neelofa

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT