Connect with us

Artis / Selebriti

” Dia dah tahu sangat perangai bini dia, haha.. ” – Netizen

Video Syatilla Melvin Berpakat Dengan Viewer Ketika Sesi Live Untuk Membuat Prank Terhadap Suaminya, Shaheizy Sam Buat Ramai Terhibur. Macam Lah Sam Tak Kenal Perangai Isteri Dia. Macam Tu Je Tilla Kantoi Dengan Sam, Haha !!

Pasangan selebriti yang sama-sama kelakar dan ‘masuk air’ iaitu Syatilla Melvin dan Shaheizy Sam sering menghiburkan setiap kali membuat sesi live. Kali ini lain pula yang dilakukan oleh Syatilla apabila dia berjaya berpakat dengan viewer ketika sesi livenya.

Syatilla meminta viewer untuk memberikan komen yang memuji dirinya agar Sam membaca komen-komen tersebut. Ketika Syatilla membuat pakatan tersebut, Sam tiada bersama Syatilla. Wah, tak sangka viewer Syatilla pun sangat sporting.

Klik gambar untuk info..

Sejurus Sam sampai, Syatilla segera meminta Sam membaca komen-komen yang ada dalam sesi live tersebut. Kesemuanya memberikan komen yang sama seperti diminta oleh Syatilla. Pandai Syatilla meminta pujian daripada si suami.

Perkongsian ini menerima lebih 25 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Sam juga sudah biasa dengan perangai ‘ g1la-g1la ‘ Syatilla dengan bertanya berapakah bayaran yang diberikan kepada viewer dengan berpakat begini.

Jom tonton video di bawah :

@bonnorhidayah

#adikberadikthemelvin #themelvinslive #syatillamelvinlive

♬ original sound – BonNor Hidayah – BonNor Hidayah

Di ruangan komen, ramai yang memberikan emoji ketawa dan antara komen-komen lain yang diberikan oleh netizen ialah :

” Berapa dia bayar korang HAHHAH membe dah agak dah.. yang komen pun sporting betul.. Member dah masak ngan perangai bini .. “

” Dia tau bini dia punya kelaku brp dia bayar korang.. Lakiii dia sangat mendalami watak bini dia.. mslh nye dgn hakak2 skali ikut jd organik.. “

” Viewer 1 hati btl kt komen tak dpt payment xpe aihhh kami rela.. Korang memang sporting layan kepala si Tilla ni.. Dia kenai bini dia punya kelaku.. “

” Dy da thu sgt perangai bini dy.. semoga bahagia hingga ke syurga sam dan tilla.. bapak dgn anak kunyah pon sama.. “

” Tilla dh boleh jadi pengarah filem. Berbakat.. Weh sam tahu laa “brape dia byar korang” aduiiii.. Happy anniversary Tilla n sam.. “

” Ptut lh tdi komen mcm tu rupanya disuruh.. lorrr… patut la berderet komen mcm tu td.. laaa si tilla ke yg sruh taip hahahah ptut la masuk3 semua ckp gitU.. “

” Hahahaha follower tilla sgt membantuuu. perangai laki bini sama .. laki dia pun dh tau kita dibayar wehhh.. sam dah masak sngat dah ngan bini dya.. “

Klik gambar untuk info..

Sehari jika tidak mengusik memang tidak sah agaknya pasangan suami dan isteri ini. Nampak ceria dan penuh gelak tawa kehidupan Syatilla dan Sam. Semoga jodoh mereka berkekalan sehingga ke jannah dan sentiasa berbahagia bersama anak-anak.

Silakan SHARE..

Sumber : TikTok Bonnor Hidayah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT