Connect with us

Artis / Selebriti

” Dah besar Juna. Dulu macam gegirl ikat rambut, sekarang handsome.. ” – Netizen

Rita Rudaini Kongsi Video Anak Keduanya, Airit Qaqa Arjuna Yang Kini Sudah Meningkat Remaja Raih Perhatian Ramai. Wah, Dah Besar Makin Handsome Juna. Muka Memang Fotostat Mummy Sangat !!

Meninjau ke akaun Instagram Rita Rudaini, perkongsian sebuah video yang memaparkan anak kedua Rita iaitu Airit Qaqa Arjuna telah meraih perhatian ramai. Juna kini sudah meningkat remaja dan bakal memasuki persekolahan peringkat menengah pula.

Gambar-gambar yang dikongsikan dalam video tersebut merupakan gambar Juna ketika persekolahannya daripada tadika sehingga lah ke usia 12 tahun. Juna kini membesar serta semakin tinggi dan ramai yang memuji wajah Juna yang handsome.

Klik gambar untuk info..

Di ruangan kapsyen, Rita turut berterima kasih kepada guru-guru yang mendidik Juna sehingga Juna menjadi seorang yang berjaya. Memori zaman persekolahan merupakan memori yang paling indah yang tidak dapat dikembalikan.

Perkongsian ini telah menerima lebih 3 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Juna banyak mewarisi wajah Rita berbanding abangnya iaitu  Airit Rayyan Rizqin yang banyak mewarisi wajah bapa mereka.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini telah menerima pelbagai respon daripada warganet di ruangan komen. Antara komen-komen yang diberikan :

” Anak2 tanpa ibu… dia akan hilang identity… hidup tanpa bapa..they will survive.. Handsome aih adik.. Alhamdulillah besar2 dh mereka, handsome.. “

” Dah besar juna! Dulu mcm gegirl ikat rambut.. sekarg handsome. Bila anak2 makin membesar.. muka mami sebijik.. Semuga adik berjaya dunia akhirat.. “

” Alhamdulillah.. dah ada ciri2 anak soleh ibu – yg dedicated educate & brought him up the right way. Moga both abg adik terus cemerlang berjaya duniya akhirah.. knots in my throat as i write this. Sujud syukur.. “

” Sronok ank makin besaq..tp dlm msa yg sama sedihh.. awat cpt sgt besaq.. tulaa perasaan mak2.. Congrat adik, sama2 melangkah ke secondary school with zahraa.. “

” Oppa dh besar. insyaAllah jadi anak yang soleh untuk ritrud727 .. kekuatan seorg ibu membesar anak2 sehingga berjaya  tahniah.. “

” Hensem sgt ni..jaga mummy baik² tau.. Semoga Juna terus berjaya di peringkat menengah nti.. Nsome boy, suka nya tgk rambut dia.. “

” dah besar adik juna.seronok tgk memori masa kecik2 dulu.jaga mommy elok2 tau.jgn abaikan mommy juna walaupun dah besar nanti.amin.. “

” Alhamddullillah ….abang adik dua dua berbakat …dalam bidang masing masing ….moga sentiasa menjadi anak yang baik.. “

Klik gambar untuk info..

Rita merupakan seorang ibu tunggal yang berjaya membesarkan dua orang cahaya matanya dengan begitu baik. Kedua-duanya anak Rita memperolehi kejayaan dalam pendidikan mereka. Semoga Juna sama hebat seperti abangnya, Airit Rayyan Rizqin .

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rita Rudaini

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT