” Makin besar makin lawa, yang ini macam Abby.. ” – Netizen

Abby Abadi Kongsi Video Sesi Photosh00t Bersama Anaknya, Maria Danisha Hakim. Cantiknya Maria Macam Mummynya Jugak. Abby Dengan Maria Macam Adik Dengan Kakak !!

Umum sedia maklum bahawa hubungan pelakon dan penyanyi Abby Abadi dan pelakon Norman Hakim masih lagi akrab biarpun mereka berdua sudah berpisah. Hasil perkongsian hidup bersama dengan Norman, mereka dikurniakan tiga orang cahaya mata iaitu Mohamed Danish Hakim, Marissa Dania Hakim dan Maria Danisha Hakim.

Meninjau ke laman Instagram milik Abby, telah dikongsikan video Abby bersama dengan anaknya Maria. Maria kelihatan disolek cantik dan mengenakan baju berwarna krim dan tudung berwarna coklat terang, manakala Abby pula mengenakan baju dan tudung berwarna hijau mint.

Maria kelihatan kek0k apabila disuruh p0sing oleh Abby dan agak malu-malu. Abby memel0k erat anaknya tu dan mengajar Maria bagaimana ingin berp0sing untuk menggayakan tudung yang dipakai. Maria hanya mengikut apa yang diajar oleh Abby.

Menerusi kapsyen tulisan Abby, Abby menjelaskan Maria seorang yang camera shy dan tidak berapa pandai berp0sing disebabkan itu Maria kurang bergambar untuk sesi photosh00t walaupun Abby sudah beberapa kali mengajaknya. Berbeza dengan akaknya, Marissa yang lebih fot0genik dan tidak malu berhadapan dengan kamera.

Jom tonton video di bawah:

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata peminatnya mengatakan bahawa setiap anak itu mempunyai karakter yang berbeza. Selain itu, memuji kecantikan Abby dan Maria yang makin besar makin cantik. Antara komen-komen yang dit1nggalkan:

” Setiap anak tu berbeza karakter masing2.. Even lahir dari r4him yg sama.. Nampak sgt tu shy nya tu kak abby.. Hahaha ape la yg danisha duk meng0mel dlm video tu hihihi.. Anak2 abby ngn norman cantik2.. “

” Abby dengan anak anak semua cantik.. Baby makin besar makin lawa.. Habislah baby besar kena rajin photosh00t dengan mama lepas ni. Kalau tak jadi isu lg.. ” 

” Pemalu anak dar4 ni.. Anak2 ni masing2 ada mood diaorg.. jgn dip4ksa2 biarlah dia asal gembira padanya.. Cantik baby besar.. Jgn shy2 la.. Baby cute jer.. ” 

” Untungnye ya Allah.. Kak abby tak pyh upah model mahal2 tau mcm org lain untuk photosh00t.. Anak beran4k pon dh blh jd model sendiri.. semua cantik2 mashaAllah.. “

” Cantiknya baby.. Mcm mumy ny jg.. Mama abby n anak2 sume nya lawa2.. Anak sy pun mcmtu. Ada yg over depan kamera.. Ada yg tak nak bergmbr malu.. “

” Macam adik dgn kakak je kak abby dgn ank solehah tu.. Cantik la anaknya.. Yg ni mcm Abby.. Hdung mcm kak abby.. Dania muka papa dia.. Suka tgok baby cute cntik.. ” 

” Baby bsr sekali imbas nmpk mcm karisma kapoor jer.. Hihihi.. Mcm ker4s kej0ng dh tpi cantik.. Yg kak abby ni plak dah kenapa makin lawa lak.. Hahaha..

Setiap anak ada karakter dan minat yang tersendiri. Jadi tidak boleh disamakan antara satu sama lain. Lagipun tidak semua orang berani untuk tunjuk muka depan kamera. Yang penting jang4n malu mencuba. Pastinya satu hari nanti Maria akan tidak malu apabila berhadapan dengan kamera.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Abby Abadi

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..