” Makin besar, makin handsome si abang ni.. ” – Netizen

Rita Rudaini Kongsi Video Anak Sulungnya, Airit Rayyan Rizqin Sedang Tidur Ketika Rehat Belajar. Wah, Dah Besar Anak Bujang Rita Ni. Handsome Rayyan !!

Siapa tidak kenal pelakon Rita Rudaini. Dia antara selebriti yang dikatakan memiliki wajah yang cantik secara semula jadi. Malah, Rita juga sering mendapat pujian akan ketabahan dirinya bergelar seorang ibu tunggal dalam mengurus dua orang anaknya.

Meninjau di Instagram, Rita ada berkongsi satu video terbaru. Video itu memaparkan anak pertamanya, Airit Rayyan Rizqin sedang tidur ketika berehat dari belajar kelas online. Rita turut berkongsi kapsyen dengan menulis hashtag Euro2020 pada posting tersebut.

Memang keletihan betul tengok gaya tidur Rayyan. Berjaga malam rupanya Rayyan, g4ra-g4ra menonton perlawanan bola. Menerusi video itu juga, kelihatan Rita telah membawa sepinggan cucur dan segelas air untuk Rayyan.

Perkongsian video oleh Rita itu telah mencur1 pandangan ramai. Ada peminat menyatakan bahawa melihat wajah Rayyan saling tidak tump4h seperti bapanya, Aidil Zafuan. Hingga kini, video anak Rita sedang tidur telah mendapat tanda suka hampir 20 ribu dan ratusan komen daripada warganet.

Tonton perkongisan video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang memuji anak sulung Rita ini yang semakin besar dan bertambah kacak . Antara komen-komen menarik adalah :

” Salute kegigihan si cantik manis ni mengasuh dan mendidik anak-anak, ini baru di katakan Ibu. Rayyan tidur pun handsome.. “

” Makin besar, makin handsome lah si abang ni. Muka memang sebiji pak dia hak dok main bola dalam tv tu.. “

” Kacak lah, manis muka Rayyan tengah tidur. Letih berjaga malam anak bujang ni. Minat tengok bola, nanti besar jadi pemain bola ikt daddy.. “

” Handsome boy lah Rayyan ni. Yang sulung ni memang ikt muka ayah sungguh. Nombor dua ikt muka mummy.. “

” Ni kes tengok bola ek abang. Sian die,alahai nak kej0t pun tak g4mak kalau cara macam ni, hehe. So handsome wlpn tengah tidur.. “

” Yummyyy cucur kodokk, sedap tu. Rajin mummy Rita, semalam berjaga kej0t anak tengok bola pula, terbaik.. ‘

” Tido pun hensem anak bujang ni, camne tu. Haihhhh tak larat tepis lah nanti Rita nak pilih menantu, haha.. “

Alahai dah semakin membesar anak bujang Rita ni. Bukan sahaja rajin belajar, Rayyan juga bijak mengaji Al-Quran. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap semoga Rayyan menjadi anak yang soleh buat ibunya, insyallah.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Rita Rudaini

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..