Connect with us

Artis / Selebriti

” Makin besar makin cantik, sejuk mata memandang.. ” – Netizen

Video Sambutan Hari Lahir Anak Norman Hakim Dan Abby Abadi, Maria Danisha Hakim Raih Perhatian Ramai. Wah Meriahnya Keluarga Besar Ini, Danisha Pun Makin Cantik !!

Meninjau ke akaun Instagram Memey Suhaiza, perkongsian sebuah video sambutan hari lahir Maria Danisha Hakim telah meraih perhatian ramai. Danisha merupakan anak ketiga Norman Hakim bersama bekas isterinya, Abby Abadi.

Tahun ini genap usia Danisha 15 tahun dan ia disambut sehari lebih awal daripada tarikh lahir Danisha yang jatuh pada 17 September. Seperti selalu, kedua-dua keluarga Abby dan juga Norman bersama-sama menyambut hari lahir anak-anak mereka.

Danisha juga dilihat semakin cantik dan manis dengan penampilannya yang sopan. Memey juga turut menghadiahkan Danisha jambangan bunga coklat kepada Danisha. Manakala Abby pula menghadiahkan seutas gelang tangan kepada Danisha.

Perkongsian video ini telah menerima lebih 11 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Wah, beruntung sangat Danisha kerana mempunyai dua orang ibu yang sangat penyayang dan amat menyayangi Danisha.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian video ini telah dihujani dengan ucapan hari lahir buat Danisha. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Cantik kakak baby ni..ngam kalau anak memey norman.. dri dlu suka tgok bby ni.pakaina sopan je.. tkde nk ikut trend bbudak skrg.pastu die mcm malu2 je kan .comel.. “

” Cantik baby ni… tudung dia sntiasa mnutupi…sejuk mata memandang… happy birthday baby… semoga menjadi anak yg solehah dunia akhirat.. “

” Sanah Helwah Baby.. Makin manisss dia skrg.. Semoga berjaya dunia akhirat menjadi kebanggaan klrga.. makin besar makin cantik baby…moga diberi kehidupan yg baik dunia dan akhirat.. “

” MasyaAllah manis baby besar. Semoga menjadi anak yg solehah dan berjaya dunia akhirat. Ameen.. Semuga baby jadi anak yg solehah berjaya dunia akhirat… Aamiin… “

” Cantik dia.. Makin besar makin cantik.. Alhamdulillah. Selamat Ulang Tahun baby besar m_danishaa . Semoga dikurniakan kebahgiaan dunia akhirat. Anak solehah yg disayangi semua .. “

” Happy birthday sweet girl .Semoga panjang umur,dimurahkan rezeki,diberi kesihatan yang baik & menjadi anak yang solehah utk kedua ibubapa..Insyaallah & Amin.. “

” Anak norman no 2 ni,muka die ade iras ngan memey la.. Ulang tgok abg Norman gerammm c1um2 baby tu cute sgt hehe .. “

Silakan SHARE..

Sumber : IG Memey Suhaiza, Norman Hakim

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT