“ Makin besar makin cantik. Part mata tu macam nenek dia.. “ – Netizen  

Lana Nodin Kongsi Gambar Sambutan Birthday Puteri Kesayangan, Gia Quinn Mckienzie. Comelnya Part Pel0k Adik Dan Nenek. Alahai, Manis Betul Senyuman Gia !!

Lana Nodin merupakan salah seorang pelakon yang dikenali di Malaysia. Semasa awal dalam pembabitan seni, Lana merupakan sorang peragawati dan model sebelum melibatkan diri dalam bidang lakonan pada awal kemuculannya. Bakatnya dalam bidang lakonan begitu terserlah.

Untuk rekod, Lana telah berkahwin dengan pemain bola tampar Amerika Syarikat, David Mckienzie atau nama Islam, Mohd Daud Mckienzie. Selepas bekahwin Lana telah dikurniakan seorang cahaya mata perempuan dan lelaki iaitu Gia Quinn Mckienzie dan William Daud Mckienzie.

Meninjau di ruangan Instagram Lana, beberapa gambar telah dikongsikan oleh Lana semasa meraikan ulang tahun kelahiran Gia. Lana telah menyambut birthday Gia di rumah bersama ahli keluarga tercinta. Walaupun sambutan yang sederhana tapi dapat digambarkan suasananya kelihatan meriah diraikan bersama insan-insan yang tercinta.

Selain itu, dapat dilihat kelibat ibu Lana juga turut hadir menyambut dan memeriahkan ulang tahun kelahiran Gia. Melalui perkongsian, gambar Gia memel0k adiknya, William kelihatan begitu comel. Bukan itu sahaja, terdapat satu sorotan gambar juga yang memaparkan Gia sedang memel0k neneknya di hadapan kek. Alahai, penyayang dan manjanya Gia dengan keluarga.

Jom ikuti perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Seterusnya, perkongsian gambar oleh Lana ketika sambutan hari lahir anaknya untuk peminat :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian Lana ini telah meraih perhatian netizen dan mendapat tanda suka yang banyak. Rata-rata peminat memberikan ucapan ‘Selamat Hari Lahir’ kepada Gia dan mendoakan baik-baik untuknya. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Happy Birthday girl.. Happy birthday princess gia… miss u la.. Happy birthday beautiful Gia, such a friendly and lovely girl.. “

“ Happy Birthday Kak Long Gia. Besar dah.. Ayoo cute, mata nenek dia pula.. Happy birthday Gia sayang.. Comel anak2 awak.. Happy birthday gia.. “

“ Epi besday princesss.. Cntik lah gia.. Happy Birthday to your Princess Gia Quinn.. happy birthday gia comel.. Alaa gia ni cntik n sweet sgt.. aunty crush laa blh gtu.. happy birthday gia.. “

“ Adorable.. Gia dah besar.. Happy Birthday adorable Gia.. Happy birthday princess Gia.. Happy birthday sicantik gia.. “

“ Hepi besday beautiful gia.. Happy Birthday Gia Quinn, May god bless you with good health and may you have a magical birthday filled with brightness and wonderful surprises.. “

“ Happy birthday Gia.. Semoga menjadi Anak yg solehah dan bijak gia…selamat hari lahir gia… Cmel gia ada lesung pipit cntik.. Happy Bday Gia.. smg menjadi ank yang solehah. Penyejuk mata & hati buat keluarga.. “

“ Happy birthday princess gia.. cantik betul anak dara ni.. Comeiinye happy birthday pretty girl.. Happy birthday princess gia.. cantik betul anak dara ni.. “

“ Makin besar makin cantik, semuga jadi anak yg soleha penyajuk hati ibu ayah.. Happy birthday moga dimurahkn rezeki.. diberikesihatan yg baik.. mjdi ank yg baik kpd org tua.. & comel selalu.. “

Meriahnya sambutan ulang tahun kelahiran Gia. Pastinya Gia begitu teruja dan gembira dengan kek hari lahir yang bertemakan Unicorn kegemarannya. Kami di Berita Kopak mendoakan Gia agar menjadi anak yang berjaya dan sentiasa membanggakan kedua-dua ibu bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG lananodinmckienzie

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..