Connect with us

Artis / Selebriti

” Macam tak boleh percayalah, sebiji like a boy.. ” – Netizen

Muatnaik Gambar Ketika Kanak-Kanak, Perkongsian Raja Ilya Buat Ramai Peminat Terkej0t. Eh, Nampak Berbeza Sangat Masa Kecil, Sebijik Macam Budak Lelaki !!

Meninjau ke akaun Instagram Raja Ilya, perkongsian sekeping gambar Ilya ketika kecil telah meraih perhatian para peminatnya. Ramai antara mereka terkej0t yang kanak-kanak dalam gambar tersebut merupakan Ilya kerana dia nampak seperti seorang kanak-kanak lelaki.

Mungkin kerana rambut Ilya ketika itu berambut pendek dan juga hanya memakai tshirt, ia menampakkan penampilannya seperti kanak-kanak lelaki. Siapa sangka ketika kecilnya nampak boy-boy sangat tetapi apabila dewasa menjadi cantik dan jelita.

Menurut Ilya, gambar tersebut dirakamkan ketika Ilya berumur 10 tahun. Ilya sebelum ini tidak pernah berkongsi gambarnya ketika kanak-kanak dan jika tidak kerana kapsyen yang ditulis oleh Ilya, pastinya ramai tidak menjangkakan itu adalah Ilya.

Perkongsian gambar ini telah menerima lebih 500 tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik beberapa hari yang lalu. Jika diperhatikan betul-betul, wajah Ilya tidak banyak berubah sejak kecil sehinggalah dewasa. Jika pada ketika ini Ilya berambut panjang pastinya nampak tidak berubah.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Di ruangan komen, kebanyakkan netizen menyatakan Ilya nampak seperti budak lelaki ketika kecil. Antara komen-komen yang diberikan :

” So different… Mcm boy plak sekali pandang.. Short hair. My mum used to always cut my hair short too, God Bless her.. “

” Macam tak boleh percaya lah Kak gambar ini,  sebiji like a boy first I thought it’s your brother .. u really pretty ,  it rightfully reflects the era.. “

” Seriously?  You look like a Boy.. Astagaaaa I ingat tambi comel mana lah tadi.. Mula tgk igt kn adik lelaki , rupanya tipah tert1pu.. “

” Seriously Boy2 . So cute. Ahaaa.. hamtumm .. first tengok ingatkan boy.. lain sungguh wajah masa kecil.. mmg tak kenal dan tak cam lah.. “

Sekadar info, Ilya telah pun mendirikan rumahtangga bersama jejaka pilihan hatinya iaitu Trent Garrett yang merupakan seorang berbangsa Inggeris. Hasil perkongsian hidup mereka telah dikurniakan seorang cahaya mata perempuan bernama Talita Love Garrett.

Biasalah ketika kecil belum pandai bergaya dan mungkin juga Ilya seorang kanak-kanak yang lasak pada masa itu. Apabila dewasa Ilya nampak sangat anggun dan cantik. Semoga Ilya terus berjaya dan bahagia bersama keluarga tercinta. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Raja Ilya

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT