” Macam Jamie Oliver punya kitchen, lawa ter0k ni.. ” – Netizen

Video Khairul Aming Make Over Master Bedroom Jadi Home Studio Raih Perhatian Ramai. Woww Memang Cantik Betul, Dah Macam Studio Rancangan Masak Mat Salleh !!

Siapa tidak kenal akan nama Khairul Amin Kamarulzaman atau lebih dikenali dengan nama Khairul Aming. Sebut sahaja namanya, pasti ramai akan terbayang ungkapannya yang selalu disebut pada setiap awal video tutorial masakannya iaitu ‘Hey what’s up guys’.

Malah, personaliti media sosial ini juga turut mempunyai ramai peminat setia yang mengikuti perkembangan terbarunya. Apa sahaja perkongsian resepi masakan terbarunya pasti mendapat  jutaan tanda suka daripada netizen.

Meninjau di akaun Instagram, Khairul Aming telah berkongsi satu video yang memaparkan dia telah membuat sebuah studio masakan. Paling menarik, studio tersebut dihasilkan dengan mengubah suai bilik tidur utama rumah dengan dibantu oleh rakan-rakan serumahnya.

Sehingga kini, perkongsian video oleh Khairul Aming itu telah ditonton lebih 1 juta tontonan dan ribuan komen. Memang terpegun melihat pada akhir video tersebut dengan hasil kerja Khairul Aming bersama rakan-rakannya itu.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, Khairul Aming tidak putus-putus menerima kata pujian daripada warganet yang kagum melihat hasil home studio nya. Antara komen-komen menarik adalah :

” Lawa g1la Ming. Hebat demo. Teruskan usaha buat video best2 untuk rakyat mesia. We support youuuuu.. “

” Okay power, aku bagitau suami jap lepasni tidur kat stor je sebab nak buat kitchen kat master bedroom, hahaha.. “

” Dah level2 rancangan memasak dekat TV oooooo, macam Jamie Oliver punya kitchen, lawa ter0k ni.. “

” Wehh dah pandai masak, pandai deco plk. Sekarangn ni, aku nk tahu Khairul ni dah ada gf ke belum, kalau tak aku nk mnta jadi gf dia, hahahaa.. “

”¬†Taktau nak kata yg mana satu lawa. Tahniah Khairul, anda sumber inspirasi anak-anak muda, tahniah2, memang hebat.. “

” Cantiknya, walaupun simple. Untung lah dapat kawan-kawan rumah pun sama-sama tolong buat kerja, terbaik.. “

” Bangga dgn anak muda kita harini. Keep up the good work adik2. Memang woww sangat ni lepas dah jadi studio.. “

Selalu orang cakap bertuah housemetes Khairul Aming sebab t1nggal serumah boleh makan sedap-sedap. Tapi pada masa yang sama, Khairul Aming pun bertuah sebab dapat kawan-kawan yang very supportive seperti ini. Serius, cantik sangat, memang berseni betul tangan khairul dan rakan-rakannya.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Khairul Amin Kamarulzaman

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..