” Alhamdulillah, pandainya Aaisyah. Sejuk tengok Aaisyah macam ni.. ” – Netizen

Video Anak Rozita Che Wan, Aaisyah Dhia Rana Sedang Membaca Surah Raih Pujian Ramai. Comelnya Aaisyah, Semoga Jadi Anak Yang Solehah !!

Aaisyah Dhia Rana, sejak dilahirkan lagi anak pasangan pelakon Rozita Che Wan dan Zain Saidin ini sering kali mencur1 perhatian ramai. Lihat sahaja video anak kecil ini membesar cukup bijak dan comel.

Selain itu, Aaisyah turut mempunyai akaun Instgram miliknya sendiri dan kini telah mempunyai 1.6 juta pengikut. Jangan tak tahu, Aaisyah juga mempunyai peminat-peminatnya tersendiri yang setia mengikuti perkembangannya.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram Aaisyah, telah berkongsi satu video yang memaparkan dia sedang membaca surah Al-Quran. Menerusi rakaman tersebut, kelihatan Aaisyah memakai telekung berwarna merah begitu khusyuk membaca surah di telefon.

Perkongsian video terebut telah ditonton lebih 100 ribu tontonan dan menerima ratusan komen sejak ia dimuatnaik ke Instagram. Alahai, comel betul tengok gaya Aaisyah membaca surah dalam video tersebut.

Jom tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang memuji Aaisyah seorang anak yang bijak. Antara komen-komen menarik adalah :

” Subhanallahh, perut auntie pulak rasa sejuk tgk kamu baca surah. Tahniah Che Ta didik Aisyah balance dunia akhir4t.. “

” ¬†Alhamdulillah, pandainya Aaisyah. Suka tengok video ni, selalu tengok dia menari dan makeup, kali ni mengaji pula, terbaik lah Aaisyah.. “

” Anak yang bijak ni, serba serbi boleh. Comel dan cerdik, semoga jadi anak solehah buat kedua orang tuanya.. “

” Bagusnya Aaisyah, terang hati tau kalau selalu mengaji macam ni. Terpeg0n makcik2 bawang tengok video ni.. “

” Secantik nama yang diberikan. Bagus akhlak Aaisyah. Semoga Aaisyah jadi anak yang baik, selalu dengar kata mummy.. “

” MashaAllah TabarakAllah, bgus didikan, dunia ada akhir4t pun ada. Aaisyah memang anak yang baik.. “

” Khusyuk betul tengok si cantik ni baca surah, hehe. Gaya Aaisyah ni memang seorang anak yang bijak.. “

Pasti sejuk hati mommy tengok Aaisyah baca surah, pandai anak d4ra Che Ta ni. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap semoga Aaisyah Dhia Rana membesar menjadi anak yang solehah buat kedua orang tuanya.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Aaisyah Dhia Rana

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..