” Berpel0h si suami tak0t nanti birthday isteri kena bagi hadiah balik, haha.. ” – Netizen

Video Nabila Huda Memberi Hadiah Sempena Hari Lahir Suaminya Buat Ramai Yang Terhibur. Kelakar, Kelakar Juga, Tapi Hadiah Tu Memang Padu Beb !!

Baru-baru ini, pelakon dan juga pengacara terkenal, Nabila Huda ada berkongsi satu video yang memaparkan Nabila dan anaknya telah membuat satu kej0tan sempena hari lahir suaminya di akaun Instagram miliknya.

Video yang berdurasi 4:35 minit itu kelihatan Nabila Huda atau lebih dikenali sebagai panggilan Abil bersama anaknya memberikan sebuah kotak kepada suaminya. Keluarga kecil ini membuka hadiah tersebut di ruang rehat rumah mereka.

Perkongsian video oleh Abil itu telah mencur1 perhatian ramai. Manakan tidak, melihat reaksi suami Abil ketika menerima hadiah sangat menghiburkan. Menerima jam tangan berjenama buat suami Abil terkej0t besar.

Kongsi suami Abil, Izwan berkata, selama mendirikan rumah tangga dia sudah tidak lagi memakai jam tangan. Namun, meskipun video tersebut menghiburkan, jelas terpancar wajah Izwan yang menahan seb4k ketika menerima hadiah hari lahirnya.

Jom tonton perkongisan video tersebut di bawah :

Di ruangan komen, ramai terhibur melihat perkongsian video oleh Abil itu dan turut memberikan kata ucapan selamat hari lahir buat suami Abil. Antara komen-komen menarik adalah :

” Berpeloh si suami tak0t nanti birthday isteri kena bagi hadiah balik. Comel lah reaksi suami Nabila Huda dapat hadiah.. “

” Hahahahaaa tak pernah tak lawak lah, meriah rumah dapat suami mcm ni. Erat betul kasih sayang anak dan bapa.. “

” Happy la tgk Abil n fmly ni, byk kli repeat cz sonok tgk reaksi sume org. Semoga Abil dot baby lg lpas ni, amin.. “

” Haha i like the part cantik2 sat g nk tukar pakai jam. In other way i see ur papa in him la Abil, hehehe, happy birthday.. “

” Padu ter0k, garmin smart watch si0t. Untung lah husband Abil. Semoga sentiasa dimurahkan rezeki slalu Abil.. “

” Tengok video ni, boleh senyum n mulakan hari ngan enjoy. Selamat hari lahir buat suami Abil, moga sntiasa bahagia bersama istri dan anak hingga ke akhir hayat.. “

” Kelakar, kelakar juga, tapi seb4k beb, nampak sangat suami Abil tahan air mata tu  cuba menghiburkan suasana.. “

Wahhh memang padu betul hadiah yang diterima oleh suami Abil. Nampak seronok betul Izwan dapat hadiah special daripada isteri tercinta. Semoga kasih sayang pasangan ini akan berkekalan hingga ke syurga.

Silakan SHARE…

Sumber : IG  Nabila Huda

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..