Connect with us

Artis / Selebriti

” Menang1s baca, kagum dan terharu sangat.. ” – Netizen

Betty Rahmad Kongsi Cerita Tentang Penjaga Khas Anaknya, Ardy Wira Yang Bernama Teeha Buat Peminat Tersentuh Hati. Luahan Yang Last Tu Memang T0uching Habis !!

Baru sahaja semalam, Betty Rahmad membuka cerita tentang mus1bah yang mel4nda mereka sekeluarga bulan lalu. Pengalaman berkuarant1n dan ada antara mereka yang terjangk1t dengan wabak C0v1d-19 dikongsikan dalam video tersebut.

Pembantu Betty iaitu pengasuh khas anaknya, Ardy Wira iaitu Teeha juga turut merasai pengalaman ini. Setelah 20 hari mereka duduk beras1ngan tingkat rumah, pertemuan semula Wira dan Teeha buat ramai yang tersentuh.

Tinjauan kami di Instagram Betty, satu lagi entry baru ada dimuatnaik. Betty berkongsikan gambar terbarunya bersama Teeha bersama coretan yang panjang. Mengucapkan syukur kerana ditemukan dengan insan sebaik Teeha, hubungan akrab mereka seperti adik dan kakak.

Betty turut bercerita ayat pertama yang keluar daripada mulut Teeha apabila Betty terp4ksa menguruskan segalanya seorang diri semasa Teeha menjalani kuarant1n. Betul lah kata orang, insan yang baik pastinya akan dipertemukan dengan orang yang baik juga.

Jom baca perkongsian di bawah :

Sehingga kini, coretan oleh Betty ini telahpun mendapat hampir 35 ribu likes daripada peminat. Ramai yang terh4ru membaca kapsyen Betty dan antara komen-komen mereka :

” Orang yang baik, akan didekatkan dengan orang yang baik juga. Love u mu. So sweet Betty dan Teeha, hubungan majikan dan pekerja yang erat.. “

” Untung kak Betty dan wira dapat cikgu yang baik. Kita baca kita pulak terh4ru. Untung juga Teeha ada kakak sebaik Betty.. “

” Tiba-tiba mata masuk habuk lagi. dari semalam tengok video kakak teeha jumpa dengan Wira lepas 20 hari pun dah menang1s kita.. “

” Aku tak tahu kenapa tiba-tiba aku pulak yang seb4k. Alhamdulillah syukur dapat orang yang baik-baik pun rezeki. Saling melengkapi, so sweet hubungan korang ni.. “

” Ala apa ni nak menang1s la baca. Kakak Teeha you’re the best. Kak Betty pun the best boss ever. Mana nak cari yang macam ni, satu dalam sejuta.. “

” Terh4ru sungguh baca. Insan yg saling menyayangi sesama. Semoga senantiasa di dalam lindungan Allah swt dan di jauhkan dari wab4k membahaya ni, aamiin.. “

” Aa dah nang1s baca, kagum dan terh4ru sangat tengok kakak Betty dan Teeha ni. So sweet dapat majikan macam ni. Happy tengok orang baik-baik ni.. “

Memiliki majikan yang baik satu rezeki dan memiliki pembantu yang prihatin juga anugerah majikan sendiri. Semoga hubungan baik ini kekal berpanjangan sampai bila-bila. Bergembira selalu Betty sekeluarga dan moga terh1ndar daripada sebarang bahay4.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Betty Rahmad, IG Teehahhh_

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT