” Macam adik dan kakak jer, so g0rgeous both.. ” – Netizen

Video Terbaru Izara Aishah Bersama Anaknya, Irisa Alaia. Alahai Comelnya Alaia, Bulatnya Pipi Tu. Dah Macam Anak Orang Korea !!

Setelah bergelar seorang ibu, pelakon cantik Izara Aishah sering memuatnaik video dan gambar anaknya, Irisa Alaia di akaun Instagram miliknya. Kecomelan puteri sulung Izara dan pasangannya, Adib Khalid sering mencur1 perhatian di media- media sosial.

Memiliki wajah yang comel dengan bermata bulat dan berpipi labuh, sesiapa sahaja akan berasa ger4m melihat Alaia. Walaupun Izara lebih selesa menutup ruangan komen di akaun Instagramnya, namun jumlah tontonan dan likes yang diterimanya begitu ramai sekali.

Menerusi satu akaun Instagram iaitu MIG Online, satu video Izara bersama anaknya telah dikongsikan. Izara mengendong Alaia sambil mempromosi ‘baby carrier‘ yang dipakainya itu. Kecomelan anak dan ibu ini telah menarik perhatian netizen.

Ada yang menyatakan Izara seolah-olah sedang mengendong adiknya kerana wajahnya yang muda dan seiras dengan anaknya itu. Alaia pula nampak serius sahaja walaupun diminta untuk senyum. Alahai, serius pun comel juga Alaia ni.

Jom tonton video di bawah :

Kecomelan ibu dan anak ini tidak dapat dinaf1kan malah ramai netizen memberi emoji love di ruangan komen video ini. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Comelnya, baby Izara. Sayang sungguh Izara pada babynya. Terpancar sinar cahaya mengiringinya.. Laahaii comelnya babies.. “

” Bukan macam mak dan ank.. Tapi macam adek dan kakak jer.. So gojes both… Comelnya pipi dia, ger4m sampai terasa nak cub1t.. “

” Comeinya baby tuuuuu.. macam baby korea.. moga kenanlah kan.. comel sangat.. “

Bak kata pepatah, manakan tidak tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi, semestinya Alaia mewarisi kecantikan si ibu dan ketampanan si bapa. Sesiapa sahaja akan berasa ger4m melihat wajah Alaia yang putih melepak seperti bayi kacukan Korea pula.

Alahai, comel sangat Alaia dengan mata bulatnya itu tetapi kenapa serius sangat jer tu. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Irisa Alaia membesar dengan sihat, menjadi anak yang baik dan patuh kepada ibubapa serta menjadi anak yang solehah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Izara Aisyah, Migonline

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..