Connect with us

Artis / Selebriti

” Limited edition betul, untung Mira dapat husband sweet macam ni.. ” – Netizen

Perkongsian Ucapan Istimewa Wan Emir Astar Sempena Ulangtahun Kelahiran Isteri Tercinta, Mira Filzah Raih Perhatian Ramai. Alahai Mana Tak Cair Mira, Puitis Sungguh Ayat Emir Ni. Sweet Sangat, Bersemut Skrin !!

Meninjau akaun Instagram Wan Emir Astar dan Mira Filzah, telah dikongsikan sekeping gambar yang memaparkan Mira, Emir dan anak mereka, Wan Khair Amir. Sempena hari kelahiran Mira, Emir menitipkan sebuah ucapan yang panjang coretannya.

Emir sememangnya seorang yang suka menulis dan isi tulisannya penuh dengan kata-kata indah yang membuai hati. Memanggil Mira kekasihku dunia dan akhirat, Emir memuji Mira sebagai seorang isteri yang solehah.

Tidak hanya kepada suami tetapi Mira juga anak solehah kepada kedua ibu bapanya juga. Ucapan terima kasih juga diucapkan untuk mak dan abah Mira kerana tanpa mereka berdua, tidaklah dapat Emir berada di sisi Mira pada hari ini.

Penuh dengan kasih sayang betullah ucapan Emir ini. Beruntung Mira ada suami yang suka menulis, jarang-jarang ada lelaki sebegini. Janji untuk sentiasa bersama tu, so sweetlah papa Amir ni. Mesti Amir nanti pun sweet macam papanya, hehe.

Jom baca perkongsian di bawah :

Perkongsian ini telahpun meraih hampir 100 ribu tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan :

” Sus4h nak jumpa lelaki suka buat caption panjang-panjang ni. ingt lg mirafilzah pernah ckp dlm inlovemyra tu. Knp la mamat ni tulis panjang2.. haha.. btw skarang comel kan. rasa dihargaii.. “

” Limited edition betul, untung Mira dapat husband sweet macam ni. Bagusnya didikan ibu bapa sang suami tump4h pula ke isteri Dan keluarganya.. May Allah blessed all of them and us to jannah.. “

” Dari pagi tunggu karangan Emir, beautiful words as always. Happy Birthday Kak Miraaaa.. “

” Bagus emir ni.. selalu hargai org tua juga dalam almost his posts. One of luckiest wife in the world. Apalah amalan mereka sehingga Allah anugerahkan pasangan yg baik lagi terbaik buat each other.. “

” Emir with his beautiful words. Sejak hari akad nikah, membawa ke ulang tahun perkahwinan, hingga Amir lahir and all the birthdays in the family. Saya suka baca wanemirastar. Happy birthday mfmirafilzah.. “

” And why do Iā€™m the one overwhelmed with emotion till tears drop. MasyaAllah.. what a lovely appreciation for your wife. Happiest Birthday mfmirafilzah and May Allah swt always protects and blesses your marriage life till jannah. Aamiin.. “

” Every posting at ig paling sukaaaa caption wanemirastar for mirafilzah. sanah helwah miwa pijah.. “

Tentu berbunga-bunga hati Mira membaca ucapan suami yang puitis ini. Sejak dari sebelum kahwin sehingga sudah ada anak, ucapan Emir tak pernah berubah, memang sentiasa sweet. Selamat hari lahir Mira dan semoga berbahagia selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Wan Emir Astar, IG Mira Filzah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Ā© Berita Kopak

##FREAKOUT