Connect with us

Artis / Selebriti

” Syukur Alhamdulillah tepat jam 2.40 petang.. ” – Datin Shahida

Datin Shahida Kongsi Berita Gembira Selamat Melahirkan Anak Ke 6. Wah Birthday Baby Sama Dengan Abah Lah. Comel Betul Baby, Bibir Merah Delima !!

Semalam jutawan kosmetik, Dato’ Aliff Syukri telah berkongsi video yang memaparkan membawa isterinya, Datin Shahida ke h0spital untuk melahirkan anak mereka yang ke 6. Bukan itu sahaja, di Instagram Story juga Dato’ Aliff berkongsi perkembangan Datin Shahida dari semasa ke semasa.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram Datin Shahida pula telah berkongsi video dan memanjatkan rasa syukur kerana telah selamat melahirkan anaknya pada petang tadi. Tulis Datin Shahida proses kelahiran pada kali ini sangat menc4bar dan mengambil masa yang lama di labour room.

Datin Shahida turut berkongsi cerita situasi yang mana anak kecilnya itu telah mengeluarkan tangan dahulu bukannya kepala. Di akhir penulisan Datin Shahida mengucapkan terima kasih kepada semua yang mendoakan diri dan bayinya.

Sehingga kini perkongsian oleh Datin Shahida itu telah menerima puluhan ribu tanda suka dan ratusan komen daripada warganet sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram. Alahai comel betul lah baby, bibir tu merah bak delima.

Ikuti perkongsian di bawah ini :

Antara gambar-gambar yang dapat kami kongsikan dengan anda :

Perkongsian Datin Shahida di Instagram Story miliknya :

Di ruangan komen, ramai yang memberikan kata ucapan tahniah kepada Datin Shahida dan Dato’ Aliff Syukri atas kelahiran anak kecil mereka. Antara komen-komen menarik adalah :

” Ya Allah subhannAllah sedih tgk setiap pergorbanan seorang ibu..  Tahniah, Alhamdulillah selamat berpantang semoga ank & ibu dua2 sihat.. “

” Alhamdulillah anak ramadhan.. Saya pun ada anak lahir bulan ramadhan.. Selamat hari lahir juga buat Dato.. “

” MasyaAllah cute nya baby.. Alhamdulillah selamat semua walaupun baby keluar tgn dulu.. Selamat berpantang Datin.. “

” Comel betul lah baby, ger4m tengok.. Muka ada irasa Yusof. Tahniah Datin dan Dato, semoga baby sentiasa sihat dan menjadi anak yang soleh.. “

” Ya Allah comelnya dia.. Allhamdulillah Datin Sri dah selamat melahirkan.. Selamat berpantang ya Datin, take care.. “

” MasyaAllah Tahniah Datin sekeluarga, pengorbanan seorang ibu tp masih tersenyum, Datin memang wanita yang hebat.. “

” Alhamdulillah tahniah Datin.. Same date ank buah saya pun dilahirkan hari ini waktu pun hampir sama 2.24pm baby boy.. “

Alahai berkongsi tarikh lahir dengan abah lah si comel ni. Apa-apa pun kami dari Berita Kopak turut mengucapkan tahniah kepada Datin Shahida dan Dato’ Aliff, semoga anak ini membesar dengan sihat serta menjadi anak yang soleh buat kalian.

Silakan SHARE..

Sumber : IG shahidadherbs

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT