” Laa Hairul pernah kena reject ke.. ” – Netizen

Hanis Zalikha Kongsi Kenangan Kisah Cinta Bersama Hairul Azreen Suatu Ketika Dulu. Namun Komen Hairul Raih Tumpuan Peminat. Wah Tak Sangkanya, Hashtag Tu Win Betul !! 

Pasangan Hairul Azreen dan Hanis Zalikha cukup terkenal dan sering menjadi sebutan peminat. Mereka yang sama cantik sama padan bagai pinang dibel4h dua, tidak hanya memiliki rupa paras yang elok namun juga keperibadian yang menyenangkan ramai peminat.

Meninjau akaun Instagram Hanis Zalikha, telah dikongsikan satu video yang memaparkan banyak gambar kenangan mereka berdua dari dulu sehingga kini. Hanis turut menulis di kapsyennya bahawa dahulu pada tahun 2004, dia pernah men0lak cinta Hairul.

Jika diimbau kembali, Hairul pernah bercerita kepada portal Berita Harian ketika mereka selamat diijab qabulkan yang mana mereka pernah berp1sah namun bertemu kembali setelah beberapa tahun lamanya. Hairul yang sudah lama mengimpikan Hanis sebagai wanita idamannya akh1rnya bersatu sebagai suami isteri.

Setiap orang ada kisah cintanya begitu juga Hairul dan Hanis. Walaupun pernah dit0lak, namun usaha keras Hairul untuk memenangi hati Hanis membuahkan hasil. Bak peribahasa orang dulu-dulu, asam di gunung, ikan di laut, dalam periuk bertemu jua.

Jom tonton video di bawah :

Cerita cinta Hanis ini menarik perhatian peminat dan ramai yang memuji usaha Hairul yang tidak kenal erti jemu ini. Antara komen-komen mereka :

” Fuhh.. terbaik bro.. kerja keras. effort tu tggi patot hanis cair hehe. apa pon ampaaaaa laaa paling sweet pling sesuai semoga hgga jnnah amin.. “

” A ah semua org nk berkenalan mula dgn org tak kenal mcm2 alasan pel1k keluar. yg cr1nge semua ada. ok la alasan sbb tak boleh english ja.. “

” Such dedication for love. I mean this is one true love. Chehh chehhh sweet betholll la malam2 ni. uishhhhh bestnyaaa long lasting cmni . May till jannah.. “

” Laa Hairul pernah kena rej3ct ke. effort hairul utk berjaya n bersungguh nk kawin dgn hanis. bila dh dpt hanis, hairul tak put0s usaha smpai berjaya la ni. idola betul la.. “

” Wowww suwittt dari dulu lagi ni. Hehhe kalau dah jodoh, tak ke manaa. Comel je mengada tu, My inspired couple.. “

” Untung dpt suami mcm hairul, selalu manja dgn isteri sdri. Sentiasa utamakan keluarga, selalu bantu dlm jaga ank2 .. tumpang bahagia tgok keluarga ni.. “

” Hahaha mengada betul, sendiri cakap bye bye pastu emo sendiri. Sweet couple yang paling suka tengok. down to earth dua-dua.. “

” Sweetnya idola saya dua orang ni. Semoga berkekalan hingga akhir hayat Hairul Hanis, doa kami semua mengiringi keknis.. “

Hairul turut sama memberikan komennya pada posting Hanis ini. Wah sampai macam itu sekali usaha Hairul untuk menawan hati Hanis. Memang terbaiklah Hairul ni.

Siapa sangka Hairul pernah dit0lak Hanis hanya kerana tidak pandai bahasa Inggeris. Namun terbukti usaha adalah kunci kejayaan dan lihatlah kini mereka antara pasangan paling romantis. Semoga Hairul dan Hanis sentiasa berbahagia dan cinta ini berkekalan sehingga ke syurga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hanis Zalikha, Portal Berita Harian

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..