” Fahri buat mini love ke tu baby.. ” – Netizen

Dayah Bakar Kongsi Video Terbaru Anaknya, Achbar Muhammad Fahri Dengan Babanya, Muhammad Hanif. Sampai Meleleh Air Liur Fahri Tengok Baba Makan Fries, Comel Sungguh !!

Menjadi seorang isteri kepada anggota tentera merupakan cab4ran yang besar. Banyak dug4an dan rint4ngan harus ditemp0hi. Terbaru meninjau ke ruangan akaun Instagram Dayah Bakar satu perkongsian gambar dan video memaparkan anaknya Achbar Muhammad Fahri bersama babanya, Muhammad Hanif Hamidi.

Sedar tidak sedar sudah mahu memasuki tempoh sebulan Dayah dan Fahri berjumpa dengan babanya. Video yang direkod sendiri oleh Dayah ketika mereka meluangkan masa bersama ini cukup menggambarkan perasaan yang penuh bahagia antara mereka.

Fahri dilihat tidak kek0k berada dalam dak4pan babanya. Si comel Fahri juga terlihat sangat asyik memandang ke arah fries di atas meja. Bukan itu sahaja sambil merekod kenangan mereka bertiga, suara comel Dayah yang kedengaran comel itu juga turut mengiburkan.

Keletah Fahri yang semakin membesar ini cukup menghiburkan. Sejak lahir lagi Fahri memang sentiasa mendapat perhatian ramai kerana wajahnya yang begitu comel. Dalam rakaman tersebut, kelihatan keletah dan telatah Fahri yang semakin aktif. Linc4h dan suka betul Fahri duduk dengan baba dia yer.

Jom ikuti perkongsin video di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )  

Dalam beberapa jam Video Dayah telah mencapai ratusan komen. Ramai yang memberikan tanda suka. Gaya suaminya yang makan sambil memerhatikan keadaan sekeliling juga membuatkan ada netizen yang tertawa. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Sebijikkk muka kak dayah comelnyaa.. Cian cucu nenek.. jgn mkn depan dia mcmtu.. MasyaAllah Achbar Muhammad Fahri ¬†Looking at you.. just by looking at you dear Prince brings so much love and joy.. “

” Gambar 2nd tu mcm terngiang ngiang fahri sebut hi girls.. Asal tgok Fahri je mesti terseng1hh.. Ger4mnyaaa dengan Fahri ni ya Allah dapat ni rasa nak kunyah hahaha.. haiii temb4mnyaa hehe.. “

” Haha fahri ni gg1t kang.. 2 pic Satu ja plisss la ibu Fahri.. Ya allah fahri pp mu.. Comelnyaa diaa.. buat mini love ke tu baby.. Cutenyaaa dgn muka dy acah terkej0t sbb kant0i record love you fahrii.. “

” Eiii bijaknya fahri.. woow fahri buat mini.. B4mb4m…eee ger4mm.. Pahal comel sgt ni.. Mak dia doreamon ke.. Ad0hh.. sebijik muka mak.. SubhanAllah soo cutee ey nak g1giit.. “

” Fahri ni eee comel betul lah So cute eeee fahri.. fahri was too cute to handle.. Lawakla baba tgh check kwsn.. Cutenyaaa cheeky sgt mcm dayah hehehe.. Bap4k dia makan tak igt anak hahaha.. “

” Ger4m betul auntie tengok awakkkk.. Tolong g0mel plesee.. Cutenya jari Fahri.. Saranghaeyo too fahri.. Bud4k bijak ni, super duper cute la fahri ni.. “

” Muka fahri masa swipe left macam kenapa ibu harus record saya masa saya nak amik makanan.. ger4m betul lah dengan fahri niii.. sebijik pulak muka dgn ibunya haihh ger4m.. “

Biarpun baru sahaja berjumpa dengan babanya, Fahri kelihatan sudah terbiasa dengan babanya. Ada sahaja keletah comel Fahri yang membuatkan ramai yang terhibur. Kami di Berita Kopak mengharapkan semoga Fahri dan keluarga sentiasa bahagia dan sihat selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : dayahbakar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan.