” Kiut betul la Tokti ni, teruja bila anak masuk sekolah.. ” – Netizen

Video Dato’ Seri Siti Nurhaliza Menjawab Pertanyaan Tentang Anaknya, Siti Aafiyah Ketika Hari Pertama Persekolahan Semasa Live Bersama Peminat. Amboi Aafiyah, Excited Sungguh. Laju Je Masuk Kelas, Sampai Lupa Nak Salam Ibu Dan Ayah. Hehe !!

Dua hari lepas Dato’ Seri Siti Nurhaliza ada berkongsikan gambar ketika menghantar anak sulungnya, Siti Aafiyah ke sekolah buat kali pertama bersama Dato’ Seri Khalid Jiwa. Aafiyah yang kini berusia 4 tahun kelihatan gembira dengan suasana persekolahan barunya itu.

Meninjau Facebook Selebriti Malaysia, telah dikongsikan sedutan video yang memaparkan Dato’ Siti menjawab pertanyaan peminat tentang Aafiyah ke sekolah. Lumrah ibu-ibu, pasti r1sau pada hari pertama anak ke sekolah. Iyelah tak0t anak menang1s dan pelbagai lagi muncul di benak fikiran.

Kata Dato’ Siti, punyalah Aafiyah excited sehinggakan terlupa untuk bersalam dengan ibu dan ayah sebelum masuk ke kelas. Terp4ksalah Dato’ Siti memanggil semula Aafiyah dan Aafiyah bersalaman serta memel0k dan mencium pipi ibu dan ayah.

Apa yang melucukan adalah Aafiyah sempat mempromosikan minuman kesihatannya. Amb0i anak ibu, mulut memang pet4h walaupun semuanya kawan-kawan baru. Sekarang Aafiyah sudah conquer seluruh kelas.

Jom tonton video di bawah :

Siti Nurhaliza || Sembang-Sembang Aafiyah First Day Masuk Sekolah

Siti Nurhaliza || Sembang-Sembang Aafiyah First Day Masuk SekolahBeaukids Siti Nurhaliza : https://shope.ee/89s6eD1UTx

Posted by Selebriti Malaysia on Monday, June 13, 2022

Perkongsian ini telahpun mendapat perhatian daripada peminat dan sehingga kini telah merekodkan 15 ribu tanda suka. Antara komen-komen peminat :

” Bagus, Tokti. Hantar anak kat tempat familiar yang orang biasa hantar. Very humble. Pentingkan pendidikan agama berbanding international. Semoga Aafiyah menjadi anak cerdik pandai dalam ilmu dunia dan akh1rat.. “

” Semoga afiyah menjadi ank yg solehah, suka tgk tokti becerita, tutur kata yg tersusun, sy plk yg senyum sorang-sorang.. “

” Alhamdulillah teruja seorang ibu bila ank dh masuk sek.. kite pon begitu gk sbgai parents .. Tok tie share kebahagiaan bersama kite semua.. “

” Aafiya promote Ibu dia Punya product jugak ..bagus. Mg Afiah mjd anak solehah & berjaya dunia n akh1rat. In Shaa Allah.. “

” Alhamdulillah happynya dengar. Aafiyah anak yang cerdik dan pandai. suka bergaul tak mengira darjat.. “

” Alhamdulillah Aafiyah seronok masuk sekolah… Bagusnya dia tak menang1s…. Semoga dipermudahkan segalanya utk Aafiyah.. “

” Seronok dengaq tokti cita… mmg teruja fes time ank msuk skolah. apapun best of luck utk Aafiyah.. “

” Hahaha kiut betul la tokti ni.. teruja rs ank masuk sek.. lagi2 anak 1st kn.. sy pun rasai sama mcm tokti.. haha.. kejap2 tgk ank kot2 cari mak, tp ank elok je.. happy kt dalam.. “

Alahai Aafiyah, mudah mesra sama macam ibunya juga. Mana tak seronok Aafiyah, kawan-kawan ramai, cikgu pun ramai dan paling Aafiyah excited playground ada untuk bermain. Semoga Aafiyah dipermudahkan untuk menuntut ilmu dan menjadi anak yang bijaksana.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ctdk, FB Selebriti Malaysia

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..