” Kita tengok pun senyum sampai telinga. Sweet sangat lovebird ni.. ” – Netizen

Video Fazura Buat Kej0tan Ulangtahun Kelahiran In Advance Buat Suaminya Fattah Amin Yang Begitu Sweet. Alahai Bersemut Habis !!

Pasangan pelakon Fazura dan Fattah Amin cukup popular di kalangan peminat. Kisah cinta mereka suatu masa dahulu pernah menjadi bualan hang4t. Fattah dan Fazura juga antara pasangan cinta lokasi yang akh1rnya ke jinjang pelamin.

Bergandingan dalam drama Hero Seorang Cinderella membuahkan bibit-bibit cinta antara mereka. Fattah dan Fazura melangsungkan perkahwinan pada tahun 2017. Setelah 2 tahun menanti, akh1rnya pasangan ini dikurniakan rezeki dan Fazura hamil zuriat pertama mereka.

Berita gembira ini dikongsikan kepada peminat pada April lalu dan ruangan Instagram mereka mula dibanjiri ucapan tahniah daripada peminat. Fazura juga semakin cantik dan berseri-seri sejak hamil ini. Baru-baru ini, Fazura baru sahaja melancarkan pr0duk penjagaan wajah keluarannya sendiri.

Meninjau akaun Instagram Fazura, telah dikongsikan satu video yang menunjukkan suasana majlis kej0tan ulangtahun kelahiran buat Fattah Amin yang dibuat lebih awal dari tarikh sebenar. Fazura merancang bersama beberapa orang teman lain untuk menjayakan kej0tan ini dan Fattah nyata tidak menyedari sama sekali akan perancangan ini.

Jom tonton video di bawah :

Adegan penuh ‘bersemut’ Fattah dan Fazura ini telah menarik perhatian peminat. Macam pengantin baru sahaja romantis mereka ini. Antara komen-komen peminat :

” Always will be our sweetest lovebirds.. “

” Happy Birthday Abang Fattahaminz. May all your dreams come true.. “

” So sweet suka tgk Fazura masa preggy ni.. pakaian semua sopan.. “

” Dari dulu suka sangat both of u. alwayss wanna the best for both of u & may Allah always bless both of u.. “

” Awwww stay in love till forever and a day, lovebirds.. “

” Awwwwwww.. You guys the sweetest cutest Daddy-Mommy-to-be ever ! Happy birthday in advance BamTah.. “

” Fazura ni loving betul la orgnya… untung Fattah. Happy besday in advance jugak.. “

” Kita tengok pun senyum sampai telinga. Sweet sangat lovebird ni.. “

” Faz so sweet, she keeps on hugging her hubsbaby.. Adore both of u sooo much.. “

” Owwwhhh ini semua sgt2lah sweet.. bersemut screen.. “

Alahai sweet sangat mommy to be ini, nampak manja dan lembut sahaja gayanya itu. Fattah pun terlihat malu ya apabila mendapat surprise daripada isteri tersayang. Apa pun, happy birthday in advance buat Fattah Amin. Semoga segala impian dan doa Fattah dimakbulkan Allah dan sentiasa bahagia di samping insan tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nur Fazura

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..