” Pandainyaa dia nyanyi. Alisa why shooo cute haaa.. ” – Netizen

Video Alisa Aisyah Menyanyi ‘ Old MacDonald Had A Farm ‘ Bersama Ibunya, Hanis Zalikha Raih Perhatian Peminat. Part Yang ‘Eee Ya Eee Ya Oo’ Tu Paling Comel Alisa !! 

Seperti abangnya, Yusuf Iskandar, Alisa Aisyah juga juga turut menjadi perhatian ramai. Gelag4t si kecil ini bersama abangnya sering dipertontonkan kepada peminat-peminatnya menerusi akaun Instagram milik mereka. Kecomelan dua beradik ini sering mendapat pujian ramai.

Alisa yang kini telah baru berusia setahun lebih kelihatan sudah pandai menyebut beberapa perkataan yang mudah. Mungkin kerana adanya abangnya, Alisa mempunyai kawan yang boleh bermain bersama-sama dan bertutur denganya dan membuatkan dia cepat belajar.

Melihat keakraban dua beradik ini jelas terlihat mereka begitu rapat dan saling menyayangi. Bagi sesiapa yang mengikuti akaun Instagram anak kepada pelakon Hairul Azreen dan Hanis Zalikha, pasti tidak akan kering gusi ketawa melihat telat4h kedua si kecil ini yang begitu menghiburkan.

Meninjau di akaun Instagram milik Alisa Aisyah, ibunya telah berkongsi satu video memaparkan gelag4t Alisa yang mengikuti ibunya menyanyikan lagu ‘ Old MacDonald Had A Farm ‘ . Memang comel melihat Alisa yang bijak menyambung lagu itu.

Ikuti perkongsian video itu di bawah ini :

View this post on Instagram

Terimalah 🎤

A post shared by Alisa Aisyah Hairul Azreen (@thealisaaisyah) on

Perkongsian video tersebut turut mendapat perhatian ramai. Rata-rata netizen begitu terhibur melihat gelag4t Alisa. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Cumils n clever sgt la si kecil ni.. “

”  Cerdik betul lah Alisa ni, macam abang dia.. “

” Bijak dia sambung dekat korus tu yer.. “

”  Kenapa comel sangat ni Alisa, aunty terhibur lah.. “

 ” Pandainyaa dia nyanyi!! Alisa why shooo cute haaa.. ” 

” Kakak ger4mmm laa dgn awak ni sayangg.. “

” Tgok laaaaa ni. Dia dah pandai nyanyi2 lakk.. “

Amboi pandai lah dia menyanyi, mulut ringan betul, dah boleh sebut macam-macam dah perkataan. Bijak ni Alisa macam abang Yusuf juga, Alhamdulillah hasil didikkan ibu dan bapa. Kami dari Berita Kopak mendoakan Alisa membesar dengan sihat dan menjadi anak yang terbaik buat ibu dan bapanya. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG thealisaaisyah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..