” Kereta tak tarik hand brake tu, lawak lah Izara ni. Haha.. ” – Netizen

Tya Arifin Kongsi Video Behind The Scene Drama Berlakon Bersama Birasnya, Izara Aishah. Part Tak Tarik Hand Brake Tu Kelakar, Menjer1t Kru Bagitahu Kereta Bergerak. Haha !!

Meninjau di akaun Instagram menantu Datuk Siti Nurhaliza, Tya Arifin telah berkongsi satu video behind the scene drama yang dilakonkan olehnya. Paling menarik, menerusi drama itu turut menampilkan pelakon Izara Aishah yang juga merupakan biras Tya.

Tulis Tya, ini adalah pertama kali dirinya berlakon bersama Izara yang dipanggilnya dengan panggilan Kak Ica. Difahamkan drama tersebut akan bertemu para penonton di YouTube channel Tya pada 22 April nanti.

Selain itu yang menarik perhatian adalah telatah Izara dan Tya ketika sho0ting. Manakan tidak, ada satu babak terlihat Izara yang cuba untuk memberhentikan kereta, namun Izara telah terlupa untuk menarik hand brake sehinggakan kereta masih lagi bergerak.

Sehingga kini, perkongsian video oleh Tya itu telah mendapat lebih 2400 tanda suka sejak dimuatnaik ke akaun Instagram. Wah, Izara bertutur dalam loghat utara lah menerusi drama yang diberikan tajuk sebagai ‘Bagaikan Raya’ ini.

Jom tonton video di bawah ini :

Di ruangan komen, rata-ratanya menyukai perkongsian video oleh Tya dan terhibur melihat lakonan Tya dan Izara. Antara komen-komen warganet adalah :

” Dua-dua pelakon hebat. 1 Malaysia, 1 Indonesia. Tak sabarnya nak tengok. rindu pulak nak bersho0ting, eh tiber .. “

” Ad0i part kereta tak tarik hand brake tu, lawak lah Izara ni, haha. Dah nak turun tapi kereta masih bergerak.. “

” Tudia dia cakap penang tu, mesti best cerita ni. Dua-dua memang sangat berbakat dalam bidang lakonan.. “

” Wah gabungan biras, mesti melet0p. Dua2 lawa macam twins lah pulak tengok.  Tya pun kaki melat4h juga ke, haha.. “

” Tak kut0k, tapi nak tergelak lah. Dua-dua ada perang3i kelakar rupanya. Haha lawak dengar Izara cakap bulan puasa mana ada h4ntu.. “

” Menjer1t kru gtau kereta bergerak, haha. Izara ni kalau tak buat kelakar memang tak sah, masih macam dlu, haha.. “

” Menantu Tokti semua cantik-cantik lah. Suka tengok dua-duanya sebab cakap lemah lembut je dengar.. ” 

Memang kelakar lah part Izara terlupa nak tarik hand brake tu. Mesti jalan cerita drama ini menarik, lagi-lagi gabungan kedua-dua artis yang mempunyai bakat yang besar. Apa-apa pun semoga Tya dan Izara terus berjaya dalam bidang yang diceburi mereka.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Tya Arifin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..