Connect with us

Artis / Selebriti

” Kentang nenek ni memang dah macam kentang, bulat.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Ayash Affan Bersama Neneknya, Amy Salmi Raih Perhatian Ramai. Wah Makin Bulat Dan Montel Lah Ayash. Geram Tengok !!

Meninjau ke akaun Instagram Amy Salmi iaitu ibu kepada Shuib Sepahtu, perkongsian beberapa keping gambar terbaru Ayash telah meraih perhatian ramai. Ini kerana terasa begitu cepat Ayash membesar dan nampak sudah bijak pelbagai benda.

Gambar yang dikongsikan ketika nenek Ayash membawa Ayash berjalan-jalan di shopping mall. Ayash memakai tshirt berwarna kuning dan berseluar jeans nampak seronok duduk di atas Stroller. Ayash semakin comel dan montel.

Nenek Ayash juga nampak muda daripada usia sebenar. Ramai juga yang memuji penampilan nenek Aaysh yang memakai tshirt dan berseluar. Tampil ringkas sebegini sememangnya nampak lebih muda dan bertenaga. Tambahan pula nenek Ayash seorang yang kurus

Perkongsian gambar-gambar ini telah menerima lebih 1 ribu tanda suka daripada warganet buat masa ini. Semakin Ayash membesar semakin iras wajah Ayash seperti wajah abang sulungnya, Uwais Alqarni. Pastinya Ayash sangat manja dengan neneknya.

Jom lihat perkongsian di bawah :

View this post on Instagram

A post shared by salamiahjalani (@amy_salmi)

Di ruangan komen, ramai yang geram melihat wajah comel dan m0ntel Ayash. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Nenek ni syg lebih Ngan cucu kan amy _salmi.. nenek awet muda.. Kentang nenek ni memang dh mcm kentang… bolat.. ger4mm tengok Ayash.ni.. “

” Cucu n nenek sama comel.. Enchem kentang ni.. Nice hair cut kentang nenek.. Ayash mmg akk jg kt jb ke….ingat akk dok kl gn shuib.. “

” Aduyaiii.. comel ayash go shopping dgn nenek ya? Memang hensem kentang nenek ni besar nanti..  handsome betul… cucu kesayangan nenek.. “

” Masyaallah cantiknya nenek ayash, ayash pula hensem baby.. Happy lerr Si kentang ninda ni …..geram tgok.. Cutenya Ayash…nenek pun sweet.. “

” Nenek pun kemain muda lg nmpknyaa.. Dh bsr kentang mama amy_salmi ank cerdik pandai ni.. Ayash senyum kt sape tu mnis sngt.. “

” Geram tengok pipinya…. comel lah.. Amboiiii jelingan Manja…. jeling sape tu Ayash.. amboiii encem ayash cucu nnek ni….seusia dgn cucu sis adam… “

” Hensem boy n geram lah.. Hensem Ayash tak padan ngan kecikk yaa.. Nakal eh nak Turun dari prime lah tu.. cub1t pipi tu kang.. “

Ayash kini tinggak bersama neneknya di Johor dan akan berjumpa dengan adik-beradiknya yang lain apabila cuti. Ayash sememangnya dijaga sejak kecil lagi oleh neneknya ini. Semoga Ayash Affan membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Amy Salmi

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

%d bloggers like this:
##FREAKOUT