Connect with us

Artis / Selebriti

” Kenapa aku sebak tengok ni. Alhamdulillah yang penting happy.. ” – Reen Rahim

Video Terbaru Farid Kamil Dan Diana Daniella Buat Ramai Sebak Dan Tumpang Gembira. Ini Orang Kata Kalau Jodoh Tak Ke Mana. Macam Pengantin Baru Lah, Tahniah Sweet Couple !!

Beberapa bulan sebelum ini, peminat seni dikejutkan dengan kes mahkamah melibatkan Farid Kamil dan Diana Daniella. Perkahwinan mereka yang dibina atas dasar cinta terlerai apabila Farid dan Diana sah bercerai dengan talak satu.

Ramai yang bersed1h dengan berita tersebut kerana Farid dan Diana antara pasangan yang selalu kelihatan romantis apabila bersama. Sebulan sudah berlalu sejak mereka berp1sah secara rasmi dan terkini, pasangan ini dilihat kembali bersama.

Meninjau akaun Instagram ABPBH35, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Farid dan Kamil. Kedua-duanya memakai baju sedondon berwarna biru. Tidak berselindung, Farid kelihatan mengucup pipi Diana secara terbuka.

Ini mengesahkan yang mereka sudah rujuk dan bergelar suami isteri sekali lagi. Ramai yang sebak dan dalam masa yang sama gembira kerana pasangan kesayangan ini kembali bersatu. Sweet betul apabila sudah rujuk, sudah macam pengantin baru bak komen warganet.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini sehingga kini telah pun meraih lebih 4000 tanda suka daripada warganet sejak ianya dimuatnaik. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Kenapa aku sebak tengok ni. Alhamdulillah yang penting happy. tu je kawan-kawan nak tengok.. Semoga Allah pelihara ikatan dorg sampai syurga amin.. ” – Reen Rahim

” Ya Allah kenapa aku rasa mata aku msk habuk ni subahanallah kau pjg kan la jodoh mereka.. lindungi mereka yallah.. amin.. ”

” Demi anak-anak, rujuk ok tu. Semoga bahagia selamanya.. Perempuan akan jadi sejuk bila lelaki dekat diri dengan Allah.. ”

” Ada hikmah atas apa terjadi .. alhamdulillah semoga bahagja milik diaorg.. Macam baru kahwin je, ee sweet sangat.. ”

” I rasa nak menang1s tengok.. semoga kekal ke jannah Farid dan Diana. Bagus Farid, minta izin to officially share – they ‘re back.. Alhamdulillah.. ”

” Msih igt lgi perjuangan kak dianadanielleb masa faridkamilz kena masalah dlu. Btul2 setia, hadap sesama. Then, bila dgr diorang cerai, im shock. But now, if they really get back, Alhamdulillah.. ”

” Alhamdulillah… suka sgt couple ni.. mcm baru2 nikah plk tau.. ak yg sengeh sorang2 tgok dorang.. moga terus kuat n tabah… jgn persiakan peluang yg di beri buat FK.. till jannah kalian.. ”

Setiap apa yang terjadi pasti ada hikmahnya buat pasangan ini. Bermulanya hubungan baru antara Farid dan Diana dan ramai yang mendoakan agar mereka kekal sehingga ke jannah. Tahniah juga daripada kami di Berita Kopak untuk Farid dan Diana, moga bahagia selalu sweet couple.

Silakan SHARE..

Sumber : IG ABPBH35

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

%d bloggers like this:
##FREAKOUT