” Kemain lagi p0sing, jaga-jaga tak0t pat4h meja anak tu.. ” – Netizen

Roy Azman Muatnaik Gambar T1ru Gaya Posing Sweet Qismina Buat Ramai Terhibur. Ad0i Menjadi Juga Ye, Tak Pernah Tak Kelakar !!

Meninjau ke akaun Instagram pelakon, Roy Azman, p0sting terbarunya telah meraih perhatian netizen. Roy telah memuatnaik dua keping gambar iaitu sekeping gambarnya dan sekeping lagi gambar Sweet Qismina.

Dengan kapsyen yang berbunyi ‘ Eleh, ingat dia je boleh ? ‘ yang ditujukan kepada Sweet Qismina. Roy telah men1ru gaya p0sing Sweet yang meniarap di atas meja dan meletakkan kedua belah tangan di muka.

Terdahulu, Sweet ada berkongsi gambarnya itu di akaun Instagram miliknya dan kemudiannya dit1ru oleh Roy. Jika anda mengikuti akaun Roy, Roy sememang suka men1ru gaya selebriti lain antaranya Jep Sepahtu.

Perkongsian Roy ini telah membuatkan ramai terhibur dengan kebanyakannya memberi komen berbentuk emoji ketawa. Ad0i, nampak lembut pula Roy ber’p0sing’ di atas meja anak. Nasib tak patah kaki meja.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Kebanyakkan perkongsian Roy di Instagram selalunya menghiburkan. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Mangkuk kedaung lah bang.. dah baca doa tido tgk gambo ni gelak guling leee .. dah kena baca doa balik .. “

” Hahahahahaha.. Ni nak panggil sweet ke sour ni uncle roy.. Semalam saya tengok awak jah4t sangat la dalam Maria Mariana tV Enjoy astro hahaha.. “

” Ok… Badan masih ringan.. boleh meniarap atas meja… Confirm esok ada producer call panggil berlakon watak terbaru bang .. “

” Hahahaha muka mengg0da tu yg tak boleh tahan .. Kat ke meja anak tu.. pat4h kaki meja tu nanti.. haha comel sngt ni bang.. “

” Tngah tngok ceta lakonan abg kat maria mariana 2 skg ni.. nasib tak pat4h meja anak tu.. sweet betul bang roy ni.. “

” Alamak, kita tengok MariaMariana kat AwesomeTv, ada abg thisisroyazman la … ┬áSekali Tengok Cam. Snow. White. Berkali-Kali Tengok Macam Minah Tagoree… “

” Kemain lagi posing.. jaga- jaga tak0t pat4h meja anak kang.. r1sau kalau meja tu pat4h.. beb, kuat ngaj1ng tul.. selalu tak nak kalah.. “

Ada sahaja idea Roy untuk mengus1k selebriti lain. Nampak sama sahaja gaya Roy dengan Sweet. Semoga Roy Azman terus maju dalam karier seninya dan sentiasa menghiburkan para peminat. InsyaAllah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Roy Azman

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..