” Kelakar Anaqi ni, laju je dah tamat cerita haha.. ” – Netizen

Video Anak Amyra Rosli, Aqeef Anaqi Membaca Buku Cerita Sebelum Tidur Mencuit Hati Peminat. Wah Anaqi, Tengok Gambar Je Sudah Tahu Jalan Cerita Ye. Part Last Tu Yakin Betul !!

Selain di Instagram Aqeef Anaqi, banyak juga video si cilik ini dikongsikan oleh ibu dan ayahnya, Amyra Rosli dan Amar Baharin. Anaqi yang bakal menyambut ulangtahun kelahiran yang ke 4 tahun beberapa bulan lagi membesar menjadi seorang anak yang baik.

Selalu dipaparkan perbualan Anaqi bersama Amyra yang membuatkan peminat ger4m mendengar kefasihan Anaqi bercakap dalam bahasa Inggeris. Meninjau akaun Instagram Amyra Rosli, satu video baru Anaqi sebelum masuk tidur dikongsikan.

Anaqi yang sudah lengkap memakai baju tidurnya berada di atas katil dengan beberapa buah buku cerita di atas ribanya. Tulis Amyra di kapsyennya, bedtime story bersama Anaqi. Sambil membelek helaian buku, Anaqi mula bercerita.

Hanya dengan melihat gambar di buku sahaja, mulut Anaqi laju ‘berbunyi’ . Yang melucukan, apabila sampai di helaian terakhir terus disebutnya ‘the end’ . Walhal di buku tidak ada pun ditulis perkataan itu, alahai Anaqi pandai betul.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Anaqi ini membuatkan ramai peminat yang terhibur. Dah hafal jalan cerita atau Anaqi membuat ceritanya sendiri hanya mommy sahaja yang tahu haha. Antara komen-komen peminat :

” He speaks fluently in English for his age. Good job Aqeef Anaqi, clever boy and so cute. Handsome and smart boy. semoga jadi anak yang soleh.. “

” C0py paste Ammarlah Anaqi ni, comel sangat. Clever boy, mulut makin besar makin petah ye Anaqi. Adorable sangat.. “

” Handsome boy, clever sangat la dia ni. macam dah hafal je semua storylines tu hehe. Tengok gambar je dah laju Anaqi cerita.. “

” Pandainya Anaqi, story telling, bed time, ish clever boy sangat. macam mana ajar anak pandai cakap English, fasih betul.. “

” So handsome. Confident tengok last page kosong terus sebut “the end” haha. Smart boy Aqeef Anaqi, genius dan level konfident tu tinggi haha.. “

” Smart boy, fluent betul cakap english. Very genius little guy, awesome. Bijak dia create his own story line, page last tau-tau the end ye Anaqi haha.. “

” Handsome, clever aduhhh complete package ni. Kelakar Anaqi ni, ‘okay its gone ‘ dengan ‘the end’ tu tak menahan. Laju je dah tamat cerita haha.. “

” Orang baca kat perkataan, dia membaca guna gambar. good job, apedahal. bak kate pepatah, biar gmbr berbicara.. “

Tentu meriah setiap malam apabila ibu dan anak ini bercerita. Anaqi pun dikatakan oleh peminat sudah seperti wajah Ammar dengan fesyen rambut pendek seperti ini. Semoga Anaqi ceria selalu dan jadi anak yang sentiasa membanggakan kedua ibu bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aamyrarosli

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..