” Kecil m0lek macam ni dah 5 anak.. ” – Netizen

Gambar-Gambar Sambutan Ulangtahun Kelahiran Anak Sulung Sari Yanti, Barr Al-Aliy Raih Perhatian Peminat. Ceria Selalu Family Sari Dan Jep Ni, Gambar Last Tu Nampak Macam Kembar 3 Pun Ada !! 

Keluarga pasangan selebriti, Sari Yanti dan Jep Sepahtu semakin bahagia dengan kehadiran cahayamata baru mereka, Abu Bakr. Kini sudah mempunyai 5 orang anak Sari dan Jep iaitu 4 lelaki dan seorang sahaja perempuan.

Setiap kali hari kelahiran anak-anak mereka tiba, pastinya baik Sari mahupun Jep akan berkongsikan gambar atau video sepanjang majlis itu. Walaupun hanya menyambutnya di rumah, suasana tetap meriah dan pasangan ini ada cara mereka tersendiri untuk menggembirakan anak-anak.

Meninjau akaun Instagram Sari Yanti, telah dikongsikan sekeping gambar yang memperlihatkan Sari bersama kelima-lima anaknya ini. Dengan kapsyen tertulis anak-anakku dan Barr birthday yang ke 11, Sari nampak semakin berseri-seri.

Gambar ini juga ada dikongsikan oleh Jep di Instagramnya bersama gambar-gambar lain mereka menyambut hari istimewa Barr ini. Jep yang mengucapkan selamat hari lahir buat Barr di kapsyennya turut mendoakan agar Barr menjadi anak yang soleh dan di bawah rahmat Allah.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Gambar ceria Sari dan Jep bersama anak-anak ini telah menarik perhatian peminat. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” Beautiful family you have Sari. Ilove this picture, happy birthday my lovely Barr. Semoga Allah terus merahmati dan memelihara Sari sekeluarga.. “

” Abah tangk4p gambar kaklong dengan adik-adik ke tu hehe. Dah macam kakak je Sari dengan anak-anak. btw happy birthday Barr.. “

” Macam adik beradik je semua ni. Mamanya comel je kecik m0lek, anak-anakpun semua cute. Kecik molek macam ni dah 5 anak, jel3snya.. “

” Gambar last tu, muka sepesen abah dan anak-anak hehe. Baguslah Jep ni, tak bahagi kasih walaupun bukan anak kandung. Alhamdulillah, hebat.. “

” Dah sama muka abah Jep dengan anak-anak lelaki, gambar last tu bahagia betul tengok. Abang jaga adik adik ke tu hehe.. “

” Gambar last tu bahagia semua, muka Jep nak sama dengan anak-anak teruna dah. dah macam kembar 3 pulak 3 beran4k ni.. “

” Gambar last tu rasa macam anak-anak jep pulak, nampak keikhlasan jep terima anak-anak sari macam anak sendiri.. “

” Comel je, muka pun dah seiras sangat dengan Jep. Kembar seiras 3 dah tu, handsome dan segak semua. Bila senyum lagi nampak sama.. “

Semoga kebahagiaan keluarga kecil Jep dan Sari ini berkekalan sampai bila-bila. Untuk Barr, selamat ulangtahun kelahiran yang ke 11 tahun dari kami di Berita Kopak. Semoga Barr senantiasa menjadi anak yang soleh dan abang yang baik untuk adik-adik.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sariyanti, IG Jep Sepahtu

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..