Connect with us
Baju Budak

Artis / Selebriti

” Kecil-kecil dah pandai buat pose comel-comel.. ” – Netizen

Video Dan Gambar Anak MUA Bellaz, Nur Aisywara Nealofa Buat Ramai Ger4m. Alahai Comel Sungguh Wara Ni, Nampak Macam Anak Patung. Pandai Wara Buat Pose Comel-Comel. Mata Tu Cantik Sangat !!

Meninjau ke akaun Instagram MUA Bellaz, perkongsian beberapa keping gambar dan video anak bongsunya, Nur Aisywara Nealofa telah meraih perhatian ramai. Mesra dipanggil Wara, wajah comel Wara ini telah membuatkan ramai terpuk4u.

Gambar-gambar yang dikongsikan memaparkan gelagat Wara dengan rambutnya diikat dua dan memakai baju berwarna coklat. Pose yang diberikan oleh Wara membuatkan ramai ger4m melihatnya. Sebijik macam anak patung.

Tealive

Apabila Wara bergaya sebegini, wajahnya sekali pandangan seperti seorang bayi Korea. Wara juga dilihat sangat pandai memberikan pose yang comel-comel. Nampaknya Wara boleh menjadi model cilik lah.

Perkongsian video dan gambar ini telah menerima lebih 60 ribu dan 20 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Bellaz juga pandai menyusun props bergambar agar gambar nampak lebih menarik.

High Heel Sandals

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk melihat gambar sseterusnya.. )

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang ger4m melihat wajah comel Wara, Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

Tudng Kyra

” Masayallah tabakarallah comey sungguh moga dh besar jadi anak solehah ye jadi spt Fatimah Al Zahrah cantiknya ditutup tanpa dilihat anjabi aamiin.. “

” Aiiihh anak dara comel niii geR4mmm la.. Wara cover skit peyot tu.. fasyen macam baby jepun jer kecik2 dah pandai buat post comel2.. “

” Ya Allah segaknya ciptaanNya.. kalau keluaq seketui laguni setahun 2kali beran4k pun takpa.. Bellaz bg susu ape kat aisywara.. “

” Alahai toncet dia.. Waraa waraa.. maashaAllah sungguh aih. Kawan² semua.. kita semua sayang Wara tak mau dia kena sak1t ‘ain ke apa nauzubillah.. “

” MashaAllah Omeynya adik, moga terkenan kat babyy dalam perut ni.. Macam anak patung.. g1git wara terlalu comel.. “

” Aduh bella wey … comeii sngt ni.. Model perut bunc1t.. Mesti byk perjuangan nk ambik gmbr yg comel mcm ni kan wkwkwk . Cute kali baby.. “

” Jgn ler cepat sgt besar Wara oiiii..ni dok ulang2 tgok pun tk puas.. Pinjam gmbr lofa, nk buat wallpaper .. terlampau comel.. “

Cahaya mata Bellaz kesemuanya comel-comel belaka. Jika dahulunya abangnya, Ean sering mencur1 perhatian di media sosial, Kini Wara pula yang menjadi perhatian ramai. Semoga Wara membesar menjadi anak yang solehah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mua Bellaz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Legoland

BAWAL INSTANT TIE BACK

Mermaid Balloons 2

Trending

Kids Denim

Copyright © Berita Kopak

%d bloggers like this:
##FREAKOUT