” Kau nak membawang, pergi membawang sana. Jangan libatkan aku.. “

Aeril Azfrel Kongsi Ada Orang  Gunakan Nama Dan Gambarnya Dalam Group ‘Membawang’. Haha.. Tak Pasal-Pasal Aeril Kena, Dia Busy Tiktok Lah !!

Siapa saja tidak mengenali akan pelakon popular, lagi kacak dan bergaya iaitu Aeril Zafrel. Aeril yang juga merupakan suami kepada pelakon Wawa Zainal. Selain bergelar pelakon, Aeril dan Wawa juga merupakan usahawan berjaya dan sememangnya pasangan selebriti ini turut menjadi inspirasi buat ramai.

Hasil perkongsian hidup bersama, pasangan ini telah dikurniakan tiga orang cahaya mata yang sangat comel dan  turut sama popular sepertinya ibu bapa mereka. Anak sulung pasangan ini  dikenali sebagai, Ahmad Fakhruddin Attar  yang kini berusia 7 tahun, Hayla Maghfiratul Adzkiyaa, 5 tahun dan Ayya Soffya berusia 4 bulan.

Sejak beberapa minggu ini, Aeril bukan sahaja dikenali sebagai pelakon dan usahawan terkenal namun netizen juga menganggap dia seperti seorang pelawak. Malah netizen turut terhibur dengan Aeril Zafrel yang dikatakan pengguna ‘tegar’ aplikasi yang tidak asing lagi dalam dunia hiburan iaitu TikTok.

Menerusi akaun Instagram, Aeril telah berkongsi posting terbaru dengan kapsyen bahawa ada orang telah menggunakan nama dan gambarnya dalam satu ‘group membawang’ . Malah Ariel juga berkata, dia tidak mahu dirinya dilibatkan dalam hal sebegitu dan bagi Aeril, dia sekarang sangat sibuk.

Ikuti perkongsian Aeril tersebut di bawah :

Rata-rata netizen begitu terhibur dengan posting Aeril itu. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Hahahaha ado1 xpasal2.. “

” Awak laaa ! Jarang2 jumpa muka handsome kelakar .. “

” Haha.. Br tgok koleksi tik tok awak.. Memang tak mengecew4kan boleh la menghiburkan musim2 c0v1d ni.. “

” HaHaHa.. Ada org nak ajak join ler tu… “

” Hahaa bukan artis kan, tiktok femes je.. “

” Ajak dorang layan tiktok skli.. “

” Iktok femes betui la… Mcm2 isu keluar.. “

” Kahkahkah jadi bawang tr0pper jugak ke.. “

Terhibur min baca komen-komen dari netizen. Yer lah, Aeril sekarang sibuk betul sejak tempoh PKP ni, dengan nak siapkan video TikTok lagi kan. Tak ada masa nak ambik sibuk tahu hal orang nk berg0sip-g0sip ni. Hehe.. Apa-apa kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Ariel dan sekeluarga sentiasa diberikan kesihatan yang baik. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aeril Zafrel by Berita Kopak

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..