” Kalau nak kelainan sikit try tar0k friskies kitten.. “

Erra Fazira Tunjuk Kehebatan Memasak Namun Komen Daripada Zizan Jadi Perhatian Peminat. Tak Sangka Ini Respon Daripada Erra Sendiri. Ambikkk.. Mengus1k Lagi Zizan !!

Bekas Ratu Cantik Malaysia ini diberi jol0kan Primadona Filem Melayu Alaf Baru oleh para peminat. Kehebatannya beraksi dalam drama dan filem tidak dapat disangkal lagi. Erra Fazira menjadi satu bintang dan permata seni yang amat berharga bagi industri perfileman negara.

Erra atau nama sebenarnya Fazira binti Wan Chek dilahirkan pada 9 Februari 1974. Memiliki seorang anak hasil daripada perkahwinan keduanya bernama Engku Aleesya. Seringkali berkongsikan gelagat bersama anaknya di akaun sosial membuatkan beliau diikuti oleh ramai peminat.

Sehingga kini akaun Instagram milik Erra diikuti seramai 3.4 juta peminat. Walaupun Erra sudahpun berusia lewat 40-a, namun wajah jelitanya itu kelihatan semakin hari semakin cantik hinggakan ramai tidak mempercayai umurnya yang sebenar. Awek muda sungguh mummy Aleesya ini.

Menerusi akaun Instagram, Erra Fazira telah berkongsikan satu video beliau memasak ayam black pepper. Dekorasi dan kekemasan dapur Erra jadi tumpuan netizen. Apa lagi bila melihat hidangan yang siap tersedia, nampak lazat sekali. L1ncah sungguh di dapur Erra ni.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen memuji kecantikan Erra dan kekemasan dapurnya itu. Antara komen-komen netizen :

” Cantiik dapur sis.. “

” Lawa kitchen sis.. “

” Rajinnya Erra masak.. “

” Nak masak pon cantik.. “

” Bestnye dapur.. “

” Duk dapur pun so shanteks as always.. “

” Memasak pun cantik.. “

” Era ni cakap meng4da-ng4da lah.. Manja je ouchh.. “

Namun komen dari Zizan yang cuba menyak4t Erra dibal4s dengan cukup menggel1kan hati olehnya.

Zizan ni memang perang4i suka betul menyak4t. Erra pun lawak boleh tahan terhibur betul. Pandai melawak, pandai memasak, cantik rupawan lagi, pakej lengkap sungguh Erra ni. Beruntunglah Aleesya ada mummy macam ni. Apa pun, kami di Berita Kopak mendoakan semoga Erra sentiasa ceria dan gembira di samping keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Erra Fazira, IG Zizan Razak by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..